Uğur Dündar'dan İzmir adayı için sert tepki!

Uğur Dündar'dan İzmir adayı için sert tepki!
Gazeteci Uğur Dündar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı belli olduğunda sosyal medyadan tepki verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi 31 Mart 2024 İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayını belirledi. CHP’nin İzmir adayı Karşıyaka Belediye Başkanı olan Cemil Tugay oldu. Tugay’ın adaylığına ilk yorum sosyal medyadan Gazeteci Uğur Dündar’dan geldi.

Dündar, yaptığı paylaşımda CHP’yi eleştirirerek "Belediye başkan adaylarına bakıyorum da CHP yönetimi İzmir'i kaybetmek için elinden geleni yapıyor! Ah şanssız İzmir... Oysa sen her şeyin en güzeline lâyıksın..." dedi.

CEMİL TUGAY KİMDİR?

Dr. Cemil Tugay, 1967 yılında Van'da dünyaya geldi. İzmir İnönü Lisesi'nde başladığı eğitim hayatını 1983 yılında lise bölümünden mezun olarak tamamladı. 1980 yılında ise İzmir İnönü Lisesi'nin ortaokul bölümünden başarıyla mezun oldu.

Eğitim hayatındaki başarılarını sürdürerek 1989 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Sağlık kariyerine başlamak adına Çorum ve Tire'de 4 yıl süresince pratisyen hekim olarak görev aldı, sağlık sektörüne olan katkılarıyla tanındı.
Dr. Tugay, uzmanlık alanı olan Plastik Cerrahi'ye olan ilgisini sürdürerek 1993-2000 yılları arasında bu alanda ihtisas yaptı. Bu süreçte, 1997 yılında ABD, Cleveland Clinic'te bir yıl boyunca araştırmacı doktor olarak görev yaparak uluslararası deneyim kazandı.

2000 yılında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzman doktor unvanını aldı. Uzmanlık alanında gösterdiği başarılar ve profesyonelliği ile tanınan Dr. Cemil Tugay, uzmanlık sonrasında 2001-2005 yılları arasında Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde, 2005-2009 yılları arasında ise İzmir Çiğli Kent Hastanesi'nde Plastik Cerrahi uzmanı olarak görev yaptı.

Cemil Tugay, evli ve üç çocuk sahibi bir aile babasıdır. Kişisel ve profesyonel hayatındaki başarılarıyla öne çıkan Dr. Tugay, hem İngilizce hem de Fransızca dillerini akıcı bir şekilde konuşmaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar