Uçurumdan itilen Semiha Sözer’in ölümünde sır perdesi aralandı! Şaşırtan eşcinsel detayı!

Uçurumdan itilen Semiha Sözer’in ölümünde sır perdesi aralandı! Şaşırtan eşcinsel detayı!

Yalova’da uçurumdan düşen ve eşi cinayet şüphelisi olarak tutuklanan Semiha Sözer’in şüpheli ölümünün ardındaki gerçek ortaya çıktı.

Yalova'nın Altınova ilçesinde 33 yaşındaki Semiha Sözer, kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti. Şüpheli ölümün üzerinden 15 ay geçtikten sonra 41 yaşındaki eşi E.S. tutuklandı. Genç kadının ölümünün arkasındaki sır perdesi aralandı ve ölüm nedeni ortaya çıktı.

Semiha Sözer cinayete kurban gitmiş! - Kocaeli Fikir Gazetesi

Sabah’tan Ümit Erkan Demircan’ın haberine göre, Semiha Sözer'in eşinin eşcinsel olduğunu öğrendiği ve bunu kimseye anlatmaması için cinayete kurban gittiği ifade edildi.

Habervitrini.com | Semiha Sözer in kocası tutuklandı

GENÇ KADIN, EŞİNİN ERKEKLERLE MÜSTEHCEN GÖRÜNTÜLERİNİ BULDU

İddiaya göre Semiha Sözer, arkadaşlarına eşiyle odalarını ayırdıklarını, soğuk olduğunu, psikolojik şiddet gördüğünü itiraf etti. Eşinin soğuk davranışlarından şüphelenen kadın takibe aldı. Eşinin bilgisayarında farklı yönelimleri olduğunu doğrulayan müstehcen fotoğrafları gördü ve boşanmak istediğini söyledi.

Kayalıklardan düşen Semiha'nın ölümünde eşi, 15 ay sonra cinayet şüphesiyle tutuklandı - Evrensel

EŞCİNSEL OLDUĞU BİLİNMESİN DİYE ÖLDÜRDÜ

İddiaya göre Eşcinsel olduğu ortaya çıkan Erdal S., eşinin gerçeği başkalarına anlatmasından korkarak cinayeti planladı. Erdal S., şüpheli ifadeleri sonrasında takibe alınırken, Semiha Sözer'in itilmek suretiyle düştüğü raporlandı.

Kayalıklardan düşen Semiha'nın ölümünde eşi, 15 ay sonra cinayet şüphesiyle tutuklandı - Güncel Gündem Haberleri

İlgili Haberler