Türkiye'nin konuştuğu Büşra Kayıkçı'nın asıl mesleği bakın ne çıktı

Türkiye'nin konuştuğu Büşra Kayıkçı'nın asıl mesleği bakın ne çıktı
Sosyal medyada lince uğrayan müzisyen Büşra Kayıkçı'nın asıl mesleği ortaya çıktı.

Büşra Kayıkçı genç bir müzisyen ancak sosyal medyada başörtülü olduğu gerekçesiyle eleştiri yağmuruna tutuluyor. 

ASIL MESLEĞİ İÇ MİMARLIK

Aynı zamanda İç mimar, ressam ve piyanist olan Kayıkçı gelen eleştirilerle ilgili Twitter'ın linç kültüründen beslenen bir mecra olduğunu söyledi.  

Hürriyet'ten Ece Çelik'e konuşan Kayıkçı,  

Twitter’da mutluluğumu paylaşırken negatif yorumlar alma ihtimali her zaman var. Twitter linç kültüründen beslenen bir mecra. Ama bu kısmına takılmamak lazım çünkü özellikle genç sanatçılar için çok faydalı bir tanıtım platformu. Çok sayıda destek mesajı geliyor. Bence karşınızdaki kim olursa olsun bir insanı salt üretimi ile desteklemek en onurlu duruşlardan biri. Kendi adıma tarafsızca beni destekleyen, tebrik edenler olduğu için elbette çok mutluyum. Genç Caz konserlerinde sahne alacağım için çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı. 

Üniversitede mimarlık eğitimi alan 30 yaşındaki Büşra Kayıkçı’nın sanat yolculuğu çok küçük yaşlarda başladı. Ailesi tarafından bale, resim, tiyatro ve piyano derslerine götürülerek büyütülen Kayıkçı üniversite eğitiminin ardından Kuzguncuk’ta Sulu Fikirler Atölyesi’ni açarak resme ve müziğe odaklandı. Burada resim alanında yeni yetenekleri arıyor, besteler yapıyor. 20 yıldır piyano çalan Büşra Kayıkçı kendi bestelerini yapıyor. Sanatçının ‘Eskizler’ adında bir albümü ‘Doğum’ ve ‘Tuna’ adında iki teklisi bulunuyor.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar