Türkiye'de kapış kapış satılan Dacia'nın yeni modeli satışa çıktı: İşte merak edilen özellikleri ve fiyatı

Türkiye'de kapış kapış satılan Dacia'nın yeni modeli satışa çıktı: İşte merak edilen özellikleri ve fiyatı
Dacia'nın elektrikli modeli Yeni Dacia Spring Türkiye'de satışa sunuldu. işte dikkat çeken aracın modeli ve özellikleri...

ZÜLEYHA ÖNCÜ / GÜNBOYU

Yeni Dacia Spring Türkiye'de satışa çıktı. Şirketten yapılan açıklamada lansman ayına özel olarak ilk bakım hediyesinin sunulduğu belirtildi. Açıklamada yeni Dacia Spring'in dünya lansmanından bu yana 110 bin adedin üzerinde sipariş aldığı da belirtildi.

İŞTE MERAK EDİLEN YENİ DACİA SPRİNG ÖZELLİKLER

-Extreme donanımının tavan barlarında, yan aynalarda, jant göbeklerinde, aracın farlarının altında, bagaj kapağındaki Dacia logosunda ve iç detaylarda yer alan dekoratif parçalarda bakır rengi kullanılıyor.

Yeni Dacia Spring Türkiye'de satışa çıktı: Fiyatı ve özellikleri - Resim: 4

-Yeni Dacia Spring Extreme, yeni arduvaz mavi renk seçeneğine ek olarak su mavisi, elmas gri, buz beyazı, magma kırmızı ve yosun yeşili renkleriyle satışa sunuluyor.

-Ön kapılarda ve kapı altı çıkartmalarında yer alan topoğrafik tasarımların çevresinde, kapılar ile ön çamurluklar arasında Duster’ın kendine özgü şnorkel ekipmanına yapılan bir gönderme bulunuyor.

-Aracın iç tasarımında ise kapı eşiklerinde ve ön kauçuk paspaslarında topoğrafik desenler karşımıza çıkarken, ön kapı panellerinin belirli bölümleri dışında havalandırma ızgaraları, navigasyon ekranı çerçevesinde, iç kapı dekorasyonunda ve koltuk döşeme dikişlerinde Bakır rengi dekorlar bulunuyor.

Yeni Dacia Spring Türkiye'de satışa çıktı: Fiyatı ve özellikleri - Resim: 11

Yeni Dacia Spring Extreme, ELECTRIC 65 motorla sürüş keyfi vadediyor. Yeni Spring Extreme ELECTRIC 65 hp/48 kW güce sahip. Açıklamada "0'dan 50 km/s hıza 3,9 saniyede ulaşan Spring Extreme ELECTRIC 65 motor, WLTP karma döngüsünde 220 km ve WLTP Şehir içi döngüsünde 310 km menzil yol alabiliyor. Günlük 30 km (Avrupa ortalaması) ve tam şarj ile bir haftadan daha uzun bir süre şehir içi yolculuk yapılabiliyor" bilgisi paylaşılıyor.

Yeni Dacia Spring opsiyonel sunulan kablo ile ev tipi priz, duvar tipi şarj cihazı (Wallbox) veya bir saatten az bir sürede yüzde 80’e kadar hızlı bir şarj için DC hızlı şarj istasyonu kullanılarak şarj edilebiliyor.

YENİ DACIA SPRING TÜRKİYE SATIŞ FİYATI

Açıklamaya göre yeni Dacia Spring'in lansmana özel satış fiyatı 875 bin TL. Ayrıca lansman ayına özel ilk bakım hediyesiyle kullanıcılara sunuluyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar