Türkiye, tv100'de gündeme gelen 'kulak çekme' polemiğini konuşuyor!

Türkiye, tv100'de gündeme gelen 'kulak çekme' polemiğini konuşuyor!
Türkiye'nin en çok izlenen haber kanalları arasında yer alan ve “Tarafsız haberin tek adresi…” sloganını kullanan tv100, son günlerdeki programları ile yine gündemde. tv100'ün Yüzler Kulübü isimli programına konuk olan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın 'kulak çekme' çıkışı gündeme otururken, irili ufaklı tüm kanallar tv100'de dile getirilen bu sözleri yorumladı.

TÜRKİYE, TV100'DE GÜNDEME GELEN 'KULAK ÇEKME' POLEMİĞİNİ KONUŞUYOR!

Seçimlerin yaklaşması ile birlikte siyaset gündemi ısınırken, pek çok önemli ismi konuk eden tv100 ve programları yine başı çekiyor.

Yayın hayatına “Türkiye’nin yeni yüzü” sloganıyla başlayan ve daha sonra ise “Tarafsız haberin tek adresi” sloganını kullanmaya başlayan tv100, son Yüzler Kulübü programı ile gündeme oturdu. 

Gürkan Hacır, Erdoğan Aktaş, Deniz Gürel ve Pınar Işık Ardor''un soruları yönelttiği Yüzler Kulübü''ne konuk olan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, gazete manşetlerini süsleyecek çıkış ve açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun kazanacak aday çıkışına ilişkin gelen soruya yanıt veren Altay, İYİ Partili Ağıralioğlu’nu kast ederek “Kulağının çekilmesi lazım” dedi.

 CHP Grup Başkanvekili Engin Altay''ın bu sözleri Türkiye''de en çok konuşulan konulardan birisi haline gelirken, tv100 ekranlarında yapılan bu açıklama tüm haber kanallarının birinci gündemi haline geldi.

Türkiye’de yayın yapan tüm internet siteleri ve gazeteler, Altay’ın tv 100’deki sözlerini manşete taşıdı.

Başta CNN TÜRK, Habertürk ve Halk TV olmak üzere tüm TV kanalları ise Altay’ın Yüzler Kulübü’ndeki sözlerini tartışma programlarının ana konusu yaptı. Onlarca tv kanalı, tv 100’ü kaynak göstererek “kulak çekme” polemiğini izleyicileri ile paylaştı.

İşte tv100''deki açıklamaları gündeme taşıyan programlardan bazıları:

FOX TV ise “kulak çekme” polemiğine ana haber bülteninde geniş yer ayırdı.

4. yılını geride bırakmaya hazırlanan tv 100 böylece bu hafta da gündeme damgasını vurmayı başardı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar