Türkiye, Rusya, Esad ve İran bir araya geliyor!

Türkiye, Rusya, Esad ve İran bir araya geliyor!
Türkiye, Rusya, Esad rejimi ve İran 15-16 Mart'ta bir araya geliyor. Yapılacak olan toplantının gündeminde Suriye olacak.

Türkiye, Rusya, Esad rejimi ve İran arasında dışişleri bakan yardımcıları düzeyindeki Suriye konulu toplantı 15-16 Mart’ta Moskova’da yapılacak.

Türkiye ve Şam yönetimi arasındaki normalleşme adımlarının yanı sıra Suriye''deki son durumun ele alınacağı tarihi 4''lü görüşme Moskova''da gerçekleştirilecek. Görüşmenin tarihi ise 15-16 Mart olarak duyuruldu.

4''LÜ GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Türkiye, Rusya, Esad rejimi ve İran arasında Moskova''da yapılacak toplantının tarihi belli oldu. 15-16 Mart''ta düzenlenecek toplantıda, Türkiye heyetine Dışişleri Bakan Yardımcısı Burak Akçapar başkanlık edecek.

Toplantıya Rusya''yı temsilen Devlet Başkanı Vladimir Putin''in Orta Doğu ve Afrika Ülkeleri Özel Temsilcisi Mihail Bogdanov, İran''ı temsilen Dışişleri Bakanı Siyasi İşler Danışmanı Ali Asgar Hacı, Esad rejimini temsilen ise Dışişleri Bakan Yardımcısı Eymen Susan katılacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar