Türk otomotiv ve turizm firması iflas etti

Türk otomotiv ve turizm firması iflas etti
Günden güne kötüleşen ekonomik gidişat birçok şirkete kepenk kapattırıyor. Son olarak turizm ve otomotiv sektöründeki şirket iflasını duyurdu.

Milligazete'de yer alan habere göre, Giderek ağırlaşan ekonomik zorluklar, şirketlerin iflas etmesine neden olmaya devam ediyor. Ankara'da görülen bir dava sonucunda, Kardeşler Yedek Parça Otomotiv Nakliye İnş. Turizm San. Ve Tic. Ltd. Şti iflas kararı aldı.

arabagslfg.jpg

Ekonomideki artan enflasyon ve hayat pahalılığı, döviz kurlarındaki hızlı yükselişle birleşerek vatandaşların günlük yaşamını zorlaştırırken, şirketlerin de ekonomik sıkıntılarla baş etmekte zorlanmalarına neden oluyor.

arabaldfg.webp

MAHKEMEDEN İFLAS KARARI

Turizm ve otomotiv sektöründe bulunan Kardeşler Yedek Parça Otomotiv Nakliye İnş. Turizm San. Ve Tic. Ltd. Şti, iflas başvurusunda bulundu. Şirketin başvurusu, Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından değerlendirilerek karara bağlandı.

mahkemeopgjf.jpeg

Mahkeme, şirketin iflas istemini onaylayarak iflasın açılmasına karar verdi. Yapılan açıklamada, "KARDEŞLER YEDEK PARÇA OTOMOTİV NAKLİYE İNŞ. TURİZM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ (VKN:5240196010) 'nin Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 27/12/2023 tarih ve 2023/482 Esas sayılı kararları ile iflasına, iflasın aynı tarih ve saat 09:44'de açılmasına karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

11.jpg​​​​​​​

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar