Teknoloji devleri güçlerini birleştiriyor: Yapay zekada devrim yapacak hamle

Teknoloji devleri güçlerini birleştiriyor: Yapay zekada devrim yapacak hamle
Alman şirketi Siemens, dünyanın en büyük varlık yönetim şirketi olan ABD merkezli Amazon Web Services (AWS) ile güçlerini birleştiriyor.

Siemens, müşterilerine üretken yapay zeka (AI) uygulamaları geliştirmeleri ve ölçeklendirmeleri için Amazon Bedrock'ı düşük kodlu geliştirme platformu Mendix'e entegre etmeye hazırlanıyor.

Bu işbirliği, her sektörden işletmelerin, mühendislik, üretim, lojistik, sigorta ve bankacılık gibi alanlarda üretken yapay zeka teknolojisi kullanarak yeni uygulamalar geliştirmelerini kolaylaştıracak.

siemens.jpg

Siemens CEO'su Roland Busch, bu entegrasyonun, müşterilere rekabet avantajı kazandırarak üretken yapay zeka teknolojisini demokratikleştirdiğini ve herkese eşit fırsat sunduğunu belirtti.

Amazon Bedrock, önde gelen yapay zeka şirketlerinin modellerini güvenlik, gizlilik ve sorumlu yapay zeka özellikleriyle birlikte tek bir uygulama programlama arayüzü üzerinden sunan bir hizmet.

Siemens, bu hizmeti kendi düşük kodlu platformu Mendix ile birleştirerek müşterilerine daha kolay ve etkili bir şekilde kullanma imkanı tanıyacak.

amazonwebservices.jpg

AWS CEO'su Adam Selipsky ise Siemens ile olan 10 yıllık işbirliğinin temelini oluşturan bu ortaklığın, müşterilere esnek, özelleştirilebilir ve güvenli bir ortam sunarak yeni fırsatlardan yararlanmalarına olanak sağladığını ifade etti.

Bu işbirliği, müşterilere kendi kullanım durumlarına uygun yapay zeka modellerini seçme ve uygulama süreçlerini daha hızlı ve verimli hale getirme imkanı sunacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar