Müge Anlı, tepkiler sonrası çıldırdı! Bana vatan haini diyecek adamın anlını karışlarım

Müge Anlı, tepkiler sonrası çıldırdı!  Bana vatan haini diyecek adamın anlını karışlarım
Irak'ın kuzeyindeki Pençe bölgesinde gerçekleşen saldırıda 9 Türk Silahlı Kuvvetleri personeli şehit olmasının ardından Müge Anlı, programında yaptığı açıklamalar nedeniyle sosyal medyada büyük tepki almıştı. Gelen tepkilere Anlı, canlı yayında ateş püskürdü.

Müge Anlı, şehit haberleri sonrası yaptığı açıklamalarda, "Dünyadaki bu savaşların nedenlerini anlayabilen var mı bilemiyorum. Belki bunun için tüm dünyadaki savaş tarihine bakmak lazım. Çok manasız. Çünkü çok büyük mesajlar var o bilim kurgu filmlerinde. Bundan bin yıl sonrası, 100 yıl sonrası, 200 yıl sonrası insanlar nelerle uğraşıyorlar. Hâlâ mı yani, bir karış toprak için" şeklindeki ifadeleriyle sosyal medyada tepki toplamıştı.

18282808-728xauto.webp

Müge Anlı'nın bu sözleri sosyal medyada tepki toplamıştı. Anlı, bugün canlı yayında sert bir açıklamaya yaparak tepkilere yanıt verdi.

BANA VATAN HAİNİ DİYECEK ADAMIN ANLINI KARIŞLARIM

Sosyal medyada birçok kullanıcı, Müge Anlı'nın bu açıklamalarına tepki gösterdi. Anlı ise canlı yayında sosyal medyadaki tepkilere sert bir şekilde yanıt verdi. Şehitlerin anısına saygı duruşu ve başsağlığı dilekleriyle başladığı konuşmasında, "Atatürk’ü çok sevdiğim için yarın bir gün Atatürk düşmanı olarak da TT edebilirler çünkü bir o kaldı. Bana ‘Vatan haini’ diyecek adamın alnını karışlarım ya.

hgh.jpg

Bir insana vatan haini demeden önce sen vatanın için ne yaptın önce onu açıklayacaksın? Terbiyesizler. Aslında cevap bile vermek istemiyorum, bütün bunların halkta hiçbir karşılığının olmadığını da biliyorum. Biz orada başka bir şeyden bahsediyoruz. Geri zekâlılara söylüyorum buradan" ifadelerini kullandı.

MÜGE ANLI KİMDİR?

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiş bir Türk televizyon sunucusu ve gazetecidir. Eğitim hayatına Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde başlayan Anlı, yüksek lisans eğitimini ise Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamlamıştır. Televizyon kariyerine ATV ekranlarında "Tatlı-Sert" adlı programı sunarak adım atmıştır.

Müge Anlı, İstanbul doğumlu olup Türk televizyonlarında önemli projelere imza atmıştır. Kendine ait tartışma programı olan "Müge Anlı ile Tatlı Sert," kayıp akrabalarını arayan insanlara yardımcı olması ve çeşitli sorunlara çözüm bulması ile dikkat çekmektedir.

2021 yılı itibarıyla 48 yaşında olan Müge Anlı, 1,64 metre boyunda ve 55 kilo ağırlığındadır. Burcu Yay olan Anlı, 1993-2008 yılları arasında gazeteci Burhan Akdağ ile evli olup Lidya Müge adında bir kızları bulunmaktadır. Edirne'de büyüyen Anlı, köklerine bağlı bir şekilde güçlü bir bağ hissettiğini ve en sevdiği sporun yürüyüş olduğunu ifade etmektedir. Kariyeri ve özel yaşamıyla Türkiye'de tanınan bir isim haline gelen Müge Anlı, televizyon sunuculuğu ile büyük beğeni kazanmıştır.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar