Pompalı tüfeklerle marketi basan hırsızları paspasla kovaladı: Sultangazi'de bir garip olay

Pompalı tüfeklerle marketi basan hırsızları paspasla kovaladı: Sultangazi'de bir garip olay
Sultangazi’de yüzleri maskeli gaspçılar, pompalı tüfeklerle bastıkları marketin kasiyerinden para istedi. Başka bir çalışan ise karşı çıktığı gaspçıları elindeki paspasla kovalarken, 5 şüpheli kaçtıkları aracın içinde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Sultangazi Yunus Emre Mahallesi 1395. Sokak’ta bulunan bir zincir markete önceki akşam kapanmak üzereyken ellerinde pompalı tüfek olan siyah maskeli iki gaspçı geldi. Bir arkadaşları dışarıda etrafı gözetlerken, 2 gaspçı kasanın olduğu alana gidip, o sırada sayım yapan kasiyerden paraları istedi. Bu sırada elinde paspasla gaspçıların yanına doğru gelen bir çalışan, onlara karşı çıktı.

aw121299-02.jpg

DEVRİYE EKİPLER İLÇEYİ ABLUKAYA ALDI

Paraları alamayacaklarını anlayan 2 şüpheli kişi hızla koşmaya başladı. Çalışan ise elinde olan paspasla pompalı tüfekli gaspçıları kovaladı. Hiçbir şey almadan kaçan gaspçılar için market çalışanları bir ihbarda bulundu. Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ekipleri, hemen geniş çaplı çalışma başlattı. İlçenin giriş çıkışları kapatılarak, şüpheli araba dakikalar içerisinde durduruldu. Yapılan kontrolde araçtaki kişilerin markete girenlerin eşkalleri ile aynı olduğu tespit edildi.

aw121299-01.jpgPOMPALI TÜFEKLER ARAÇLARINDA BULUNDU

İncelenen kamera görüntülerinde markete giren iki gaspçının Yusuf T. ve Can K. oldukları tespit edilirken, onları kapıda bekleyen şahsın ise Samet Ç. olduğu belirlendi. arabada bulunan 5 şüpheli ise gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada 2 pompalı tüfek, şapka ve eldivenleler bulundu. Şüpheliler, Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğindeki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar