Turgut Altınok'un sahip olduğu arsalar 2 ülkeden büyük çıktı: 'Mülk Allah'ın biz emanetçisiyiz' demişti

Turgut Altınok'un sahip olduğu arsalar 2 ülkeden büyük çıktı: 'Mülk Allah'ın biz emanetçisiyiz' demişti
AKP'nin Ankara Belediye Başkan Adayı olan Turgut Altınok, mal varlığını açıklamıştı. Açıklanan listede Altınok'a ait olan tarlalardan birinin 4 milyon 943 bin m2 büyüklüğünde olduğu ve metrekare olarak Avrupa'daki 2 ülkeden büyük olduğu ortaya çıktı.

Yerel seçimlere sayılı günler kala şeffaf olmak adına belediye başkan adayları mal varlıklarını açıklamaya devam ediyor. Bu anlamda halkaya son eklenen isim Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok oldu. Ancak Altınok'un mal varlığı listesindeki tarlalardan birinin 4 milyon 943 bin m2 olduğu ortaya çıktı.

3fa536ad5e3eb895e89d4c18b76e3faece21633e.jpeg

SAHİP OLDUĞU TARLA İKİ ÜLKEDEN DAHA BÜYÜK

Ankara'nın Bala ilçesine bağlı Yukarıhacıbekir mahallesinde yer alan tarlanın metrekare olarak Avrupa'daki 2 milyon m2'lik Monaco ve 500 bin m2'lik Vatikan'dan daha geniş bir alana sahip olması dikkat çekti.

mal-varligini-aciklayan-turgut-altinok-un-sahip-16951757-1781-m-1.jpg

YORUM BOMBARDIMANINA TUTTULAR

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran mal varlığı listesindeki bu küçük(!) detayla ilgili kısa sürede çok sayıda yorum yapıldı. Yapılan yorumlardan bazıları şunlar; "Seçimi kazanamazsa bağımsızlığını ilan edecek", "Parti kur oy verelimin vücut bulmuş hali", "O da bir ülke diyebilir miyiz ?", "Adam ülke gibi arsa satın almış", "Ankara'nın tapusunu almış oyu da alıyım bari diye düşünmüş"

italyada-gezilecek-yerler-vatikan-1-1200x675.jpg

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar