Marmaray'da kadın görevli dehşeti yaşadı! Maskeli ve kapüşonlu gelip yüzünden bıçakladı

Marmaray'da kadın görevli dehşeti yaşadı! Maskeli ve kapüşonlu gelip yüzünden bıçakladı
Kadıköy, Göztepe Marmaray İstasyonu’nda görevli olan Gülnihal Karadereli, aynı istasyonda çalışan Çetin Aktay tarafından bıçaklı bir saldırıya uğradı. Hastaneye götürülen kadının yüzüne 40 dikiş atıldığı öğrenildi.

Olay, dün akşam vakitlerinde Göztepe Marmaray İstasyonu’nda oldu. İddiaya göre, istasyonda temizlik görevlisi olarak çalışan Çetin Aktay(36) yüzü maskeli ve kapüşonlu bir şekilde, aynı istasyonda güvenlik görevlisi olarak çalışan Gülnihal Karadereli’nin(34) yanına doğru yaklaştı. O esnada Aktay, yanında getirdiği bıçağıyla kadın görevliye saldırmaya başladı. Yüzüne aldığı bıçak darbesiyle Karadereli kanlar içerisinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri bıçakla yaralanan kadını ambulansla hastaneye götürdü. Hastanede tedaviye alınan Karadereli’nin yüzüne 40 tane dikiş atıldığı öğrenildi.

istanbul-kadikoy-goztepe-marmaray-istas-27135.jpg

SALDIRGAN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Polis ekipleri Çetin Aktay’ı gözaltına aldı. Aktay’ın emniyetteki sorgusunda Gülnihal Karadereli’ye kin beslediği, olayı bu yüzden gerçekleştirdiği belirlenirken, Aktay’ın farklı suçlardan 11 ayrı suç kaydı olduğu belirlendi. Emniyetteki sorgusu biten şüpheli bugün adliyeye gönderildi.

istanbul-kadikoy-goztepe-marmaray-istas-27135-1.jpg

istanbul-kadikoy-goztepe-marmaray-istas-27135-3.jpg

istanbul-kadikoy-goztepe-marmaray-istas-27135-2.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar