Belediye Başkanı park ettiği makam aracında bir değişiklik fark etti! Gerçek kamera kayıtlarını izleyince ortaya çıktı

Belediye Başkanı park ettiği makam aracında bir değişiklik fark etti! Gerçek kamera kayıtlarını izleyince  ortaya çıktı
Afyonkarahisar’da belediye başkanının makam aracına izinsiz binen 5 genç aracın motor kaputunu açıp ardından fotoğrafını çekerek olay yerinden uzaklaştı. Gençlerin, başkanı takip etmek için cihaz yerleştirdikleri iddia edildi.

Bu akılalmaz olay, Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Akharım beldesinde meydana geldi. Belde Belediye Başkanı Süleyman Kaynak'ın makam aracına izinsiz binen ve ardından aracın motor kaputunu açıp fotoğrafını çeken 5 gencin amacının ne olduğu kamera kayıtlarında ortaya çıktı.

Gençlerin başkanı izlemek amacıyla cihaz yerleştirmek için bu eylemi gerçekleştirdikleri iddia edildi.

640xauto-002.webp

GÜVENLİK KAMERALARINI İZLEDİKTEN SONRA GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Olay, Belediye Başkanı Kaynak'ın kuruma yakın bir yere park edip içeri girmesinin ardından yaşandı. Daha sonra aracının motor kaputunun açık olduğunu fark eden Başkan Kaynak, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek olayı fark etti. Kayıtlarda, isimlerini bilmediği 5 genç tarafından aracın yanına gelindiği, önce ön kapının açıldığı ve ardından motor kaputunun açılarak fotoğraf çekildiği görülüyordu.

Başkan Kaynak, olayın ardından jandarmaya giderek gençler hakkında şikayette bulundu. İddialara göre, gençlerin Başkanın aracına izleme cihazı yerleştirmek amacıyla böyle bir eylemde bulundukları öne sürüldü.

Olayla ilgili jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar