Tüm Kastamonu bu olayı konuşuyor! Arabadakini gören korkudan uyuyamadı

Tüm Kastamonu bu olayı konuşuyor! Arabadakini gören korkudan uyuyamadı
Kastamonu'nun Dere köyünde terk edilmiş bir aracın içinde başı kesilmiş halde bulunan ceset tüm ilçeyi ayağa kaldırdı.

Antalya sahillerinde bulunan uzuvları kesik cesetlerin ardından bir kesik ceset skandalı da Kastamonu’da yaşandı. Kastamonu'nun Dere köyünde vatandaşlar sulama kanalında korkunç bir manzara ile karşılaştı.

Terk edilmiş bir aracın tarihinde yapılan ihbar sonrasında jandarma ekipleri, kanalın altında kesilmiş bir cesetle karşılaştı.

aw198108-02.jpg

Cesedin kimliği henüz tespit edilememişken 3 gün önce kaybolan A. Y'ye ait olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Jandarma, olayla ilgili Ş.K., NK ve E.Ö.'yü gözaltına aldı.

aw198108-09.jpg

Yetkililer, soruşturmanın devam ettirildiğini ve muhafaza işlemlerinin otopsi sonrasında belirleneceğini belirtti. Olay yerinde detaylı inceleme devam ederken, ceset Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

aw198108-08.jpg

ANTALYA VE MUĞLA’DA 1 HAFTADA 6 CESET BULUNMUŞTU

Antalya ve Muğla sahillerinde bu yıl içinde 1 haftada 6 ceset bulunmuş, cesetlerin uzuvların kesik olduğu tespit edilmişti. Cesetlerin nasıl sahile geldikleri bulunamazken kimlik tespitlerine ilişkinde net bir açıklama yapılmamıştı. Cesetlerin kaçak şekilde ülkeye girmeye çalışan göçmenlere ait olabileceği ihtimali üzerinde durulmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar