Trabzon'da CHP otobüsüne taşla saldıran zanlının ifadesi ortaya çıktı

Trabzon'da CHP otobüsüne taşla saldıran zanlının ifadesi ortaya çıktı
Trabzon'da seçim propagandası yapan CHP'nin miting otobüsüne taşlı saldırıda bulunan zanlının emniyetteki ifadesi ortaya çıktı.

Trabzon'da, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) seçim mitingi için kullanılan otobüs, beklediği sırada bir vatandaşın taşlı saldırısına maruz kaldı. Olay, Değirmendere Mahallesi'ndeki yeni otogar mevkisinde gerçekleşti.

Saldırganın kimliği belirsizliğini korurken, taşın otobüse isabet etmesi sonucunda aracın yan camında küçük bir çatlak oluştu. Valiliği'nden camı çatlayan otobüse taş atılmasına ilişkin yapılan açıklamada, "İfadesine başvurulan şahıs, taşı, otobüsten gelen yüksek sesten rahatsız olduğu için attığını, fiilinin siyasi bir nedeni bulunmadığını ifade etmiş olup, sonrasında serbest bırakılmıştır" denildi.

Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada, şahsın ifadesine başvurulduğu ve saldırının siyasi bir motivasyon taşımadığı vurgulandı. Şahsın, sese karşı duyduğu rahatsızlığın saldırıya sebep olduğunu beyan ettiği belirtildi. Ayrıca parti yetkililerinin şikayetçi olmadığı şüpheli, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

gjdgzypwaaegjwr.jpeg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar