Özlem ve Tayyar Öz çiftinin şirketlerine atanan kayyum intihar etti! Geride bıraktığı not dikkat çekti

Özlem ve Tayyar Öz çiftinin şirketlerine atanan kayyum intihar etti! Geride bıraktığı not dikkat çekti
Tayyar Öz ve eşi fenomen Özlem Öz'ün şirketlerine kayyım olaral atanan Bünyamin Ergün, ardında bir not bırakarak intihar etti.

Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasının ardından dikkatler, doktor Tayyar Öz ve eşi fenomen Özlem Öz'e çevrilmişti. Ünlü çiftin haklarında başlatılan 4 soruşturma kapsamında şirketlerine atanan kayyım Bünyamin Ergün intihar etti.

Show TV'nin haberine göre, Bünyamin Ergün, İstanbul Başakşehir'deki evinde yaşamına son verdi.

Evde bulunan bir notta, Ergün'ün "Çok fazla kötülük var, kimsenin kabahati yok. Ne yaptıysam kendime yaptım" ifadeleri yer aldı.

Kendini binanın 9. katından apartman boşluğuna bırakan Ergün'ün son zamanlarda ailesiyle yaşadığı sorunlar ve bunalıma girdiği iddia ediliyor.

NE OLMUŞTU?

Dilan ve Engin Polat çiftinin kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanmasının ardından, dikkatler Özlem Öz ve Dr. Tayyar Öz çiftine çevrilmişti. Bu süreçte, Öz çifti de lüks hayat tarzlarıyla gündeme gelmişti. Ancak, Polat çiftine yönelik soruşturma başlatılınca benzer paylaşımları silen Öz çifti, mütevazı bir profil çizmeye başlamıştı.

Öz çifti hakkında da 4 ayrı suçtan soruşturma başlatılmış, mal varlıklarına el konulmuş ve şirketlerine kayyım atanmıştı. Bu şirketlerden birinin kayyımı ise intihar eden Bünyamin Ergün'dü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar