Tosuncuk sessizliğini bozup cezaevinden konuştu: Son halini görenler şoke oldu!

Tosuncuk sessizliğini bozup cezaevinden konuştu: Son halini görenler şoke oldu!
Kamuoyunda "Çiftlik Bank" olarak bilinen bir sistemin kurucusu olduğu gerekçesiyle tutuklanan ve 2,5 yıldır cezaevinde bulunan ”Tosuncuk" lakaplı olan Mehmet Aydın cezaevinden konuştu.

Kamuoyunda 'Tosuncuk' adıyla bilinen 'Çiftlik Bank' CEO'su Mehmet Aydın hapishaneye girdikten sonra ilk defa konuştu.

"SİSTEM SEÇİL ERZAN’I KURBAN EDİP OLAYI BİTİRDİ"

"Ben bankacı değilim ama işlerim nedeniyle banka müdürleriyle, şube müdürleriyle çok görüştüm. Şube müdürünün isteği mevduat artsın hatta vadeye para koyulsun şube müdürü de başarı primini alsın. Bu işler böyle dönüyor. Ne hikmetse Seçil Erzan’a bir kişi de çıkıp demiyor müşteriler neden sürekli bu paraları çekiyor hem de nakit. Onu da geçtim MASAK ne iş yapıyor? 10 bin doların üzerinde yapılan her işlem MASAK tarafından incelenmiş... Bu işten zarar görenler DenizBank’tan şikayetçi olmalıdır. Ama haklı sistemimiz Seçil Erkan’ı kurban edip olayı bitirir."

204245734-tosuncuk-mehmet-aydin-ciftlik-bank-3.jpg

“KEŞKE OYUNUN ADINI ÇİFTLİK BANK KOYMASAYDIM”

"Yapılan denetimlerde tespit edilen usulsüzlükler de beni derinden sarstı. Keşke işlerin başında kendim dursaydım. Keşke oyunun adını Çiftlik Bank koymasaydım..."

204246999-tosuncuk-mehmet-aydin-ciftlik-bank-4.jpg

CEZAEVİ KYK YURTLARINDAN BİN KAT İYİ

Hapishanede bir gününüz nasıl geçiyor?

"Doğu’ya bakan iyi güneş alan bir odam var... Alt kat Amerikan mutfak tarzı, salonda bir TV ve yuvarlak masa, alt katta mutfakta sadece çay, kahve bulunuyor. Yemekler 3 öğün şeklinde KYK yurtlarına kıyasla bin kat iyidir... Sabahları spor yapıyorum... 30 kg verdim bu arada. "

204246515-tosuncuk-mehmet-aydin-ciftlik-bank-0.jpeg

“EMEKLİLERİN HALİNE KIYASLA ÇOK DAHA İYİYİM”

"Haberlerde halkın çektiği açlığı evine et girmeyen, elektriği, suyu, doğalgazı kesilen, soğukta yatan, aç yatan öğrenci yurtlarında bizim yediğimiz yemekten daha kötüsünü yiyip zehirlenenler, parası olmadığı için tedavi olamayan amcalarımız, teyzelerimiz, katkı payı diye 3 kuruşluk emekli maaşı aldığı ilaçlara giden emeklilerin haline kıyasla çok şükür iyiyim. Biraz nispet yapar gibi oldu ama keşke devlet bu imkanları dışarıdayken de sağlayabilse o zaman belki de bu kadar insan buraya düşmez. Ailemle, sevdiklerimle görüşmem kısıtlandığı için üzgünüm."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar