Demet Özdemir Hande Erçel’e özendi! İkiz gibi oldular

Demet Özdemir Hande Erçel’e özendi!  İkiz gibi oldular
Önce güzel oyuncu Hande Erçel şimdi de Demet Özdemir saçlarını kızıla boyattı. Uzun bir süredir saçlarını doğal renkte kullanan Özdemir, imaj değişikliğine gitti.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, saçlarını kızıla boyatarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz günlerde saç rengini değiştiren güzel oyuncu, kişisel sosyal medya hesabından kızıla boyattığı saçlarını paylaştı.

Sosyal medya hesabından saç değişimini duyuran Demet Özdemir, “ Gerçek bir pazar günü” notuyla paylaştığı gönderiyle takipçilerine adeta sürpriz yaptı. Ünlü oyuncunun kızıl saçları, hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Görenler Hande’ye özenmiş yorumlarında bulundular.

İşte Demet Özdemir’in yeni imajı

gtg.jpg

i9i.jpg

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

İlk olarak 2013 yılında "Sana Bir Sır Vereceğim" dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atan Demet Özdemir, bu dönemde genç bir oyuncu olarak dikkat çekti. Ancak geniş kitlelerle tanışması, başrolünü üstlendiği romantik komedi dizisi "Erkenci Kuş" ile gerçekleşti.

Demet Özdemir, 26 Şubat 1992 tarihinde Kocaeli'de dünyaya geldi. İlköğretim ve lise eğitimini Kocaeli'de tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi'nde Tiyatro bölümünde eğitim aldı. Oyunculuğa olan ilgisi ve yeteneğiyle dikkat çeken Özdemir, kariyerine tiyatro sahnelerinde başlamış, ardından televizyon dizileri ve sinema filmlerinde de yer aldı.

2018-2019 yıllarında "Erkenci Kuş" dizisinde canlandırdığı Sanem karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Demet Özdemir, Can Yaman ile başrolü paylaşarak Türkiye ve yurtdışında geniş bir izleyici kitlesi kazandı. Oyunculuğu, doğal güzelliği ve enerjik kişiliğiyle beğeni toplayan Demet Özdemir, daha sonra birçok projede yer alarak başarılı kariyerini sürdürdü.

Demet Özdemir "Çilek Kokusu", "No: 309", "Çarpışma" gibi dizilerde rol aldı. Ayrıca "Cinderella", "Sana Bir Sır Vereceğim", "Kurtuluş Son Durak" gibi yapımlarda da rol aldı. Türk televizyon ve sinema sektöründe genç yaşına rağmen önemli bir yer edinen Demet Özdemir, hem Türkiye'de hem de uluslararası alanda tanınan bir isim haline geldi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar