Toros Üniversitesi öğretim üyesi alıyor

Toros Üniversitesi öğretim üyesi alıyor
Toros Üniversitesi 9 akademik personel alacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 6 Ekim 2022


Toros Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamada, “Üniversitemizin aşağıda belirtilmiş olan bölümlerine, aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı iş Kanunu hükümlerine tabi, tam zamanlı görev yapacak Profesör, Doçent ve Dr. Öğr. Üyesi alınacaktır.” Denildi.

 

BAŞVURU ŞARTLARI

2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 23, 25. ve 26. maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği''nin ilgili maddelerindeki genel koşulları taşıyor olmak.

5772 sayılı Kanun uyarınca belirlenmiş olan Toros Üniversitesi Öğretim Üyesi Yükseltme ve Atama Ölçütlerinde yazılı şartları taşıyor olmak. (link: https://www.toros.edu.tr/ dosya/243/dokuman/2019-04-19-Tu-GNS- DD-051--Toros-universitesi-Akademik-Yukseltilme-ve-Atanma-olcutleri.pdf)

Eğitim Öğretim dili İngilizce olan bölümlere başvuracak olan adayların 23.03.2016 tarihli ve 29662 sayılı Resmi Gazete''de yayınlanmış olan Yükseköğretim Kuramlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasına İlişkin Yönetmeliğin 8. maddesinin 7. fıkrasının (b), (c) ve (ç) bendindeki şartları taşıyor olması gerekmektedir.

 

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- Başvuru dilekçesi,
2- Son 6 ayda çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf,
3- YÖK formatlı güncel özgeçmiş,
4- Onaylı nüfus cüzdanı sureti,
5- Arşiv kayıtlı adli sicil kaydı
6- Lisans, yüksek lisans, doktora ve doçentlik belgelerinin aslı veya resmi onaylı örnekleri, (Yurtdışından alınan diplomaların denklik belgeleri)
7- Erkek adaylar için askerlik durum belgesi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar