TIR, emniyet şeridinde duran otomobile çarptı: 1 ölü

TIR, emniyet şeridinde duran otomobile çarptı: 1 ölü
Manisa'nın Kula ilçesinde dün gece meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

İzmir-Ankara D300 karayolu Esenyazı Mahalle kavşağı yakınlarında saat 22.15 sularında gerçekleşen olayda, arızalanan bir otomobile çarpan TIR, bir kişinin ölümüne neden oldu.

Kaza, Uşak'tan İzmir istikametine seyir halinde olan Yunus Yükselten'in yönetimindeki 49 AAN 570 plakalı otomobilin arıza yapmasıyla başladı. Sürücü, güvenliği sağlamak adına aracı emniyet şeridine çekti ve arızayı gidermeye çalıştı. Ancak tamir çalışmaları sırasında aynı yönde ilerleyen A.K. idaresindeki 35 EKS 98 plakalı TIR, kontrolünü kaybederek otomobile çarptı. Kazada, aracı tamir etmeye çalışan 28 yaşındaki Ömer Faruk Yükselten hayatını kaybetti. Diğer yolcular ise yaralı olarak kurtuldu.

Kaza yerine hemen intikal eden jandarma ekipleri, güvenlik önlemlerini alırken, Ömer Faruk Yükselten'in cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Kula Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan, kaza yerinden yaklaşık 2 kilometre sonra durabilen ve alkollü olduğu belirlenen TIR şoförü A.K., jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Soruşturma ise devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar