Snapchat sahalara geri dönüyor

Snapchat sahalara geri dönüyor
Hikayeler özelliğiyle bir zamanlar oldukça popüler olan uygulama Snapchat, tekrar yükselişe geçerek aylık kullanıcısı 750 milyonu aştı.

Diğer uygulamalar tarafından hikaye özelliği kopyalanan ve kullanıcı kaybeden Snapchat tekrar yeniden yükseliyor.

Snapchat aylık aktif kullanıcı sayısının 750 milyonu geçtiğini açıkladı. Şirketten verilen bilgiye göre, son zamanlarda uygulamayı her gün ziyaret eden kullanıcı sayısı ise 375 milyona ulaştı.

ÇAŞILANLARININ YÜZDE 20''Aİ ÇIKARTILACAK

Öte yandan, sürekli zarara Snapchat, çalışanlarının yüzde 20''sini işten çıkaracak. Şirketteki işten çıkarmaların, bazı departmanları diğerlerinden daha fazla olacağı açıklandı.

Örneğin, geliştiricilerin Snapchat içinde mini uygulamalar ve oyunlar oluşturma yolları üzerinde çalışan ekip ciddi şekilde etkilenecek.

Platform halen önemli bir isim ve güncel verilere göre aylık tam 750 milyondan fazla aktif kullanıcısı var. Bu aralar uygulamaya her gün tam 375 milyon kişinin girdiğini (Karşılaştırmak adına Facebook’un halen aylık 2,96 milyar, günlük ise 2 milyar aktif kullanıcısı var) belirten firma, Snapchat’in önümüzdeki iki ila üç yıl içinde 1 milyardan fazla kullanıcıya ulaşacağını düşünüyor.

Gerçek zamanlı konum paylaşımı sisteminin aylık 300 milyon kullanıcıya ulaştığını belirten Snap, bu rakamlardan genel olarak memnun görünüyor. Çünkü aylık 750 milyon aktif kullanıcı, reklam verenlerin ilgisini fazlasıyla çekiyor, bu da şirket için ciddi bir gelir anlamına geliyor. Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar