THY bu bölümlere personel alacak: İşte başvuru şartları

THY bu bölümlere personel alacak: İşte başvuru şartları
Türk Hava Yolları (THY) birçok bölümde personel alacağını duyurdu. İşte personel alım ilanının detayları...

Türk Hava Yolları, yan kuruluşu olan Turkish Technic, bünyesine yeni personel alımları için başvuruları başlattığını duyurdu. Başvuru yapacak adaylardan istenilen şartlar açıklandı. İşte tüm ayrıntılar...

tt-001.jpg

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, adli sicil arşiv kaydı bulunmamaları, 1 Ocak 1999 tarihi ve sonrasında doğmuş olmaları, erkek adayların askerlikle ilişiğinin olmaması, daha önce THY A.O. veya iştiraklerinde görev alırken disiplinsizlik nedeniyle ayrılmamış olmaları, tehlikeli işlerde çalışmaya engel herhangi bir sağlık problemi bulunmamaları ve A2 düzeyinde İngilizce bilmeleri gerekmektedir. İngilizce sınavları, Turkish Technic tarafından gerçekleştirilecektir.

t1.jpg

Ayrıca başvuru yapacak adayların, ön lisans düzeyinde eğitim almış olmaları gerekmektedir. Uçak Teknolojisi, Döküm, Elektrik, Elektrik Elektronik, Elektrik Elektronik Teknolojisi, Elektrikli Cihaz Teknolojisi, Elektrik Enerjisi Üretim İletim ve Dağıtımı, Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Elektronik Teknolojisi, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Kalıpçılık, Endüstriyel Otomasyon, Gemi İnşaatı, Gemi Makineleri İşletme, Kaynak Teknolojisi, Lastik ve Plastik Teknolojisi, Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi, Makine, Makine Resim ve Konstrüksiyon, Mekatronik, Makine ve Metal Teknolojileri, Metal Teknolojisi, Metalografi ve Malzeme Muayenesi, Metalurji, Motor Teknolojisi, Otomasyon, Otomotiv Teknolojisi, İklimlendirme ve Tesviye bölümlerini başarıyla tamamlamış olmaları gerekmektedir. Kasım ayı itibariyle başlayan başvurular, THY Teknik Kariyer internet sitesi üzerinden online olarak gerçekleştirilebilecektir.

t2-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar