THY 332 yolcuyu kara listeye aldı

THY 332 yolcuyu kara listeye aldı
THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, kurallara aykırı davranan 332 yolcunun kara listeye alındığını açıkladı.

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, havayolu şirketinin güvenlik ve düzenini sağlamak adına kara listeye alınan 332 yolcu hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Ekşi, "Az da olsalar 'Kural Dışı' yolcularımız hem bizi üzüyor hem kendilerini üzülüyor. Kurallara aykırı davranan 332 yolcumuzu süreli olarak uçuşa kabulden men edildi maalesef. Ayrıca suç işleyenler hakkında dava açıldı. Lütfen hepimizin güvenliği için uçuş kurallarına uyalım" ifadelerini kullanarak toplumun dikkatini uçuş kurallarına uyma konusunda bilinçlendirmeye çağırdı.

THY'nin güvenliğini ve yolcu deneyimini artırmak amacıyla aldığı bu kararların, kurallara uymayan ve düzeni bozan yolculara karşı caydırıcı bir önlem olarak değerlendirildiği belirtildi. Yolcu güvenliği ve seyahat deneyimi için alınan önlemlerle birlikte, kurallara uyan tüm yolcuların daha güvenli bir seyahat deneyimi yaşamaları hedefleniyor. Bu çerçevede, uçuş kurallarına uymayan yolcuların kara listeye alınması ve suç işleyenler hakkında hukuki süreç başlatılması, havayolu şirketinin yolcu güvenliği ve düzenini koruma amacına yönelik adımlar olarak dikkat çekiyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar