TGRT'den Yeniden Refah'a sansür skandalı canlı yayına davet edip kapıdan içeri almadılar

TGRT'den Yeniden Refah'a sansür skandalı canlı yayına davet edip kapıdan içeri almadılar
Seçim maratonunun bitmesine sayılı günler kala canlı yayın konuğu olarak TGRT’ye davet edilen Yeniden Refah'ın İstanbul Adayı Mehmet Altınöz kanaldan içeri alınmadığını ifade ederek sitem etti.

Partilerin 31 Mart yerel seçim hazırlıkları hız kesmeden devam ederken seçime sadece 2 gün kaldı. İstanbul belediye başkan adayları da tek tek canlı yayınlara konuk olarak hem vaatlerini yeniden sıraladı hem de sandığa gitmesi için vatandaşa seslendi.

Resim

Yeniden Refah İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz, sosyal medya hesabından yaşadığı bir skandalı anlatarak tepki gösterdi.

Resim

X hesabından bir paylaşım yapan Altınöz, kendisinin TGRT’te Cem Küçük’ün programına konuk edildiğini ancak kanala gittiğinde programa alınamayacağının söylendiğini ifade etti.

azazaz.jpg

Yeniden Refah Partisi'nin hesabından yapılan paylaşımda olay şöyle aktarıldı:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ve Genel Başkan Yardımcımız Sn. Mehmet Altınöz, bu sabah saat 09:20’de TGRT Haber’de Cem Küçük’ün sunduğu Günaydın Türkiye programına davet edildi. Sayın Altınöz, kanala geldiğinde kendisinin konuk edilemeyeceği ve programa çıkartılmasının mümkün olmadığı tarafına iletildi.

Bilinmesini isteriz ki; hiçbir ambargo ya da kısıtlama üye rekorları kıran ve Türkiye’nin dört bir yanında yerel yönetimleri devralmaya hazırlanan Yeniden Refah Partisi’ni engellemeye yetmeyecektir. Son dönemde partimize dönük algı operasyonları ve ambargolar hız kesmeden devam etmektedir. Bu tür kısıtlamaların milletimizde herhangi bir karşılığı yoktur. Yeniden Refah Partisi, Ahlaklı Belediyecilik şiarıyla hazırlandığı 31 Mart seçimlerinde yerel yönetimlerde iktidara gelecek ve Türkiye’nin en önemli belediyelerini alıp yoluna güçlenerek devam edecektir. Takdir kamuoyunundur.

mjmjmjm.jpg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar