Görünmezlik kalkanı satışa sunuldu: Bilim dünyasından büyük devrim!

Görünmezlik kalkanı satışa sunuldu: Bilim dünyasından büyük devrim!
Harry Potter serisinde yer alan görünmezlik pelerinine benzeyen bir ürün, Kickstarter gibi bir platformda satışa sunuldu.

Eğlence sektörüne odaklanan bir girişim olan Invisibility Shield, yeni ürünü Invisibility 2.0 görünmezlik kalkanını Kickstarter üzerinden satışa sundu. Bu yeni ürün, farklı boyutlarda sunuluyor ve en uygun versiyonu 68 dolardan bağış ile temin edilebiliyor.

Orta boyutta olan versiyonu 378 dolara satılıyor ve daha büyük versiyonu ise 883 dolara mal oluyor. Bu en büyük versiyon, ayakta duran bir insanı gizlemek için yeterli boyuta sahip.

kapak-103033-1.jpeg

Görünmezlik kalkanının arkasına geçen kişiler, kolaylıkla gizlenebiliyorlar. Şirket, ürünün eğlence sektöründe kullanım için ideal olduğunu belirtiyor. Sahne şovları ve diğer etkinliklerde kullanılabilecek olan bu ürün, etkileyici gösterilerin yaratılmasına olanak tanıyabilir.

Kalkanın şeffaf polikarbonat kullanılarak üretildiği bildiriliyor. Ayrıca, kullanılan lensler sayesinde kişinin ya da nesnenin vücudundan yansıyan ortam ışığını ön yüzeye doğru yayarak etkili bir şekilde gizleme sağlıyor. Bu özelliklerle, Invisibility 2.0 görünmezlik kalkanı, eğlence sektöründe yenilikçi bir ürün olarak dikkat çekiyor.

103022399-gorunmezlik-kalkani-2.jpeg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar