TFF'den tarihi bilet kararı! Artık tamamen kalkıyor

TFF'den tarihi bilet kararı! Artık tamamen kalkıyor
TFF ve Kulüpler Birliği, Süper Lig ve 1. Lig'de hizmet sağlayan e-bilet firması Aktifbank ile sözleşme uzatmama kararı aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Kulüpler Birliği Vakfı’nın geçtiğimiz haftalarda yaptığı toplantıda gündeme gelen e-bilet konusuna dair alınan karar belli oldu.

Ajansspor’un haberine göre, TFF ve Kulüpler Birliği, yapılan toplantı sonucu Passolig ile sözleşme uzatmama kararı aldı.

TFF ve Kulüpler Birliği, Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1’inci Lig’de hizmet sağlayan e-bilet firması Aktifbank ile sözleşme uzatmama konusunda anlaştı. Passolig ile yapılan anlaşma sezon sonunda bitecek. TFF, Aktifbank adına doğabilecek tazminatın ödenmesi için kulüplere taahhütname de gönderdi.

ALİ KOÇ ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU

Fenerbahçe Spor Kulübü ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, sezon başında Trendyol Süper Ligi fikstür çekiminde kürsüye gelerek Passolig konusunu gündeme getirmişti. Koç, “Passolig hepimizi yoruyor, taraftarları uzaklaştırıyor” ifadesini kullanmıştı. Koç, Passolig ihalesi için TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye de çağrıda bulunmuştu. Başkan Ali Koç’un Passolig’in yerine kulüplere daha yüksek ekonomik getiri sağlayacak bir model üzerinde çalışma hazırlattığı öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar