Özgür Demirtaş Şule Kayatürk'ün servetini deşifre etti! Mal varlığını duyunca ödemesi gereken vergiyi açıkladı

Özgür Demirtaş Şule Kayatürk'ün servetini deşifre etti! Mal varlığını duyunca ödemesi gereken vergiyi açıkladı
Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Şule Kayatürk ve eşi Yasin Türk hakkında gündeme gelen servet iddialarıyla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Demirtaş, birçok mal varlığı olduğu iddia edilen Kayatürk ve eşinin ödemesi gereken vergi miktarını açıkladı.

Kara para aklama, vergi kaçırma ve bahis suçlarından gözaltına alınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat’tan sonra sosyal medyada lüks yaşamlarını gözler önüne seren fenomenler mercek altına alındı. Sosyal medyada ‘Şulemsi’ ismiyle tanınan Şule Kayatürk, Dilan Polat’ın yakın çevresinden olmasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Birçok güzellik merkezinin sahibi olmasının yanı sıra TikTok ve Instagram’da geniş bir kitlesi bulunan Şule Kayatürk’ün mal varlığı ise oldukça merak ediliyor.

Sosyal medyada yayılan bazı haberlerde, henüz 26 yaşında olan Şule Kayatürk ile eşi Yasin Türk’ün 16 villa, 28 daire, bir helikopter, 173 iş yeri ve bir yat sahibi olduğu öne sürüldü.

DEMİRTAŞ'TAN VERGİ AÇIKLAMASI

Güzellik merkezi sahibi olan Kayatürk’ün mal varlığına dair iddialar büyürken, Sabancı Üniversitesi İşletme Fakültesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, iddialar doğrultusunda Sulemsi'nin sahip olduğu belirtilen servetin miktarı için şöyle bir hesaplama yaptı. Şulemsi’nin ödemesi gerektiği vergi miktarını da açıklayan Demirtaş, ilgilileri de uyardı.

16 villa tanesi 20 milyondan 320 milyon

28 daire tanesi 10 milyondan 280 milyon

1 basitinden helikopter 60 milyon

173 işyeri tanesi 5 milyondan 865 milyon

1 küçük yat 30 milyon

Toplam: 1 Milyar 555 milyon

Demirtaş paylaşımında fenomen ismin vermesi gereken miktarına dikkat çekerek "Eğer 1 milyar TL’den az vergi verdilerse yetkililer bir bakarsa iyi olur"

Serveti hakkındaki iddiaların ardından Şule Kayatürk, Instagram hesabını gizli hale getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar