TFF Başkanı Büyükekşi'den sürpriz öneri: Taşımak için kulüp başkanlarından destek isteyecek

TFF Başkanı Büyükekşi'den sürpriz öneri: Taşımak için kulüp başkanlarından destek isteyecek
Süper Lig'de çalınan ve çalınmayan düdüklerle gündemden düşmeyen hakemlere bir de hatalı VAR kararları eklenirken kulüp başkanları ve taraftarlar durumu isyan etti. İşte TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin yeni hazırladığı yeni öneri...

Spor Toto Süper Lig''de hemen her hafta tartışmalı bir karar tüm haftaya damgasını vururken, TFF''den beklenen adım geliyor.

MHK, VAR ve hakemler üzerindeki tartışmalar Lale Orta''nın yayıncı kuruluşa yaptığı baskının "kabul edilip/yalanlanmasıyla" ortaya çıktı. Galatasaray başta olmak üzere tüm kulüpler TFF''yi sıkıştırmaya başladı. 

KULÜP BAŞKANLARIYLA SUNACAK

Fotospor''un haberine göre; Başkan Büyükekşi hafta içinde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve CEO Erden Timur''u konuk edecek. Mehmet Büyükekşi, daha önce sunduğu sürpriz öneriyi getirmesi bekleniyor.
Başkan daha önce İngiltere''de Premier Lig maçlarının yönetiltiği VAR merkezinde inceleme yaptı.
Bilgileri Kulüpler Birliği Vakfı (KBV) toplantısında kulüp başkanlarıyla paylaştı.
Süper Lig kulüplerini gelecek sezon VAR odasını Londra’ya taşımayı tavsiye etti.

DESTEK BEKLİYOR

Büyükekşi kendisini ziyaret edecek olan Özbek ve Timur''a bu konuyu tekrar açacak. Destek isteyecek. İşin sıkıntılı yönü ise Haziran ayında TFF''de seçim var. Cumhurbaşkanlığı seçimine endeksli olarak Mehmet Büyükekşi''nin devam etme olasılığı neredeyse yok gibi. Bu yüzden kulüpler yabancı kuralı dahil hemen hiç bir konuda Büyükekşi TFF''si ile kural konusunda tartışmaya girmiyor. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar