TFF Başkanı Ekşi, play-off iddialarına son noktayı koydu!

TFF Başkanı Ekşi, play-off iddialarına son noktayı koydu!
Yaşanan deprem felaketi nedeniyle 2 ekip ligden çekilme kararı alırken, Beşiktaş ve Fenerbahçe'den ligin sonu için play-off dahil çeşitli iddialar gündeme geldi. Bu öneriler sonrası ilk kez konuşan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Böyle şey olmaz. Sezon nasıl başladıysa öyle bitecek" dedi.

Son günlerde 4 büyük kulüp taraftarını karşı karşıya getiren play-off önerilerine üst perdenden yorum geldi.

Depremin ardından Hatayspor ve Gaziantep FK ligden çekilme kararı alırken, bu talebi kabul eden TFF, bu kulüplerin kalan maçlarda 3-0 hükmen mağlup sayılmasına karar vermişti.

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem felaketi sonrası Hatasypor ve Gaziantep FK''nın ligden çekilmesini değerlendirmiş, bu takımlarla maç yapan takımlarla oynanan maçların sayılmamasını istemişti. Jesus, sezon sonunda 4 takım arasında play-off oynanması yönünde açıklama yapmıştı.

PLAY-OFF İÇİN İLKE KEZ KONUŞTU

Jesus''un sözleri sonrası Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi''den açıklama geldi.

Radyospor''a konuşan TFF Başkanı Büyükekşi, “Play-off’un olması mümkün değil. Böyle bir şey gündemimizde yok” diye konuştu.

"SEZON DEVAM EDERKEN KURAL DEĞİŞTİRİLİR Mİ?"

Büyükeşi şunları söyledi:

"Sezon devam ederken kural değiştirilir mi? Maç oynanıyor, sen 70. dakikada ‘dur, ben kuralı değiştirmek istiyorum’ diyorsun. Böyle şey olmaz. Sezon nasıl başladıysa öyle bitecek. Gündemimizde play-off ya da benzeri bir konu yok." 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar