Terfi istasyonunda elektrik akımına kapılan 3 işçi hayatını kaybetti

Terfi istasyonunda elektrik akımına kapılan 3 işçi hayatını kaybetti
Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde, ASAT kanalizasyon terfi istasyonuna bakım yapmak için giren 2 işçi, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. İşçilere yardım etmek için istasyona giren bir vatandaş da yaşamını yitirdi.

Olay, saat 22.15 sıralarında Çıplaklı Mahallesi'nde meydana geldi. Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde bulunan ASAT kanalizasyon terfi istasyonuna bakım için gelen işçiler Fırat Çiçek ile Emin Akyüz, istasyona indi. İddiaya göre, akıma kapılan işçilerin yardım çığlıklarını duyan M.Y. adlı vatandaş da istasyona indi.

Elektrik akımına kapılan işçiler ve vatandaş, hayatını kaybetti. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışmaları ile çıkartılan 3 kişinin cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için morga götürüldü. Ölüm haberini duyan yakınları ise olay yerinde sinir krizi ve baygınlık geçirdi. Bazı yakınları ise gözyaşlarına hakim olamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

aw935325-01.jpg

Site yöneticilerinden Hamza Torun, "İki ASAT çalışanı ve bir vatandaş arıtmanın kanalizasyonuna düşmüş vefat etmişler. Henüz ne olduğunu net olarak bilmiyoruz" dedi.

BİRDEN TİTREME GELDİ
Olayın görgü tanıklarından İsa Toprak, “Biri içeriye girdiğinde düştü, diğeri de yardıma gelmişti. Daha sonra bir kişi daha geldi adı Mahmut’tu. İkisi ASAT elemanı, biri vatandaştı. Adamı çektiklerinde birden titreme geldi, diğeri de kendini bıraktı” dedi.(İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar