Temel Karamollaoğlu'ndan Devlet Bahçeli'yi çok kızdıracak sözler

Temel Karamollaoğlu'ndan Devlet Bahçeli'yi çok kızdıracak sözler
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, isim vermeden eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya destek veren MHP lideri Devlet Bahçeli'yi eleştirdi.

SİNAN ŞAHİN-GÜNBOYU

Devlet Bahçeli'nin mülteci ve ekonomi konusunda konuşmadığını savunan Karamollaoğlu, "Bir şeylerin ucu kendilerine dokununca birbirlerine nasıl sahip çıktıklarına şahit oluyoruz" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara’da yer altı dünyasında "Kaplan" grubu olarak bilinen ve 15 Temmuz 2016 gecesi beraberinde Kalaşnikof silahlı adamlarıyla TRT’ye gelen uyuşturucudan sabıkası olan Ayhan Bora Kaplan’ın eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilişkisine dikkati çeken gazeteci ve yorumcuları hedef aldı.

"Hem şerefli bir davranış olmayıp hem de adil, hukuki ve hakkaniyetli bir muamele değil” diyen Bahçeli, “Sorosçu Kavala ile terörist Demirtaş’ı bayraklaştırıp nevzuhur hak talebi için milli ve manevi tüm değerlerle ters düşen güdümlü kişilerin Sayın Soylu’yu hiçbir alakasının olmadığı yasa dışı ilişki ağlarında devamlı gösterme çabası müfteriliğin daniskası, müptezelliğin de düpedüz şahikasıdır” ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin bu çıkışına birbiri ardında gelen eleştirilerin ardından son tepki de Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan geldi.

X hesabından açıklama yapan Karamollaoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Sınırlarımızın kevgire dönüşü karşısında hiçbir açıklama yapmayan, vatandaşın alım gücünün gün be gün eriyişi karşısında sessiz kalan, uyuşturucu-siyaset-mafya üçgenine karşı sesini yükseltemeyenlerin, bir şeylerin ucu kendilerine dokununca birbirlerine nasıl sahip çıktıklarına şahit oluyoruz.

Çok net ifade ediyorum, biz Saadet Partisi olarak, siyasi anlayışımız ve ahlakımız gereğince;

İktidar da yapsa insanımızın hayrına olacak her icraatın arkasındayız!

Uyuşturucu tacirlerine, mafyalara, çetelere karşı kim mücadele veriyorsa onun yanındayız!

Evlatlarımızı zehirleyenlere kim diz çöktürüyorsa, şehirlerimizin huzur ve güvenliğini bozanlardan kim hesap soruyorsa biz onların destekçisiyiz!”

teoel.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar