Telefondaki medyanın tarih ve saati Google Fotoğraflar uygulamasından değiştirilebilecek

Telefondaki medyanın tarih ve saati Google Fotoğraflar uygulamasından değiştirilebilecek
Google Fotoğraflar bünyesine yeni bir özellik ekledi. Bu bağlamda artık medyanızın tarih ve saatini ayarlayabilirsiniz. İşte detaylar...

Shiftdelete.net'te yer alan habere göre, Google'dan yeni bir özellik geliyor. Google'ın açıkladığına göre, artık elinizdeki medyanın tarih ve saatini Fotoğraflar uygulaması üzerinden düzenleyebiliyorsunuz.

Tarih ve saat değiştirmek için Google Fotoğraflar dışına çıkmaya gerek yok

Galerinizde yer alan bir resmin ya da videonun tarihi doğru değilse bu noktada değiştirme hakkına sahipsiniz. Daha önceden Google Fotoğraflar bünyesinde böyle bir seçenek yer almıyordu. Kullanıcılar işlemi üçüncü parti uygulamalar aracılığıyla gerçekleştiriyordu. Şimdi ise şirket, özelliği Android ve iOS kullanıcıları için kullanıma sunuyor.

Özelliği geçtiğimiz günlerde bir Twitter kullanıcısı fark etti. Yukarıdaki ekran görüntüsünde görebileceğiniz üzere ekranı yukarı kaydırdığınızda ortaya çıkan tarih ve saatin yanına bir düzenleme simgesi eklendi. Buna dokunarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Ancak uygulamanın iOS sürümünde düzenleme simgesi yer almıyor. Bu noktada değişiklik yapmak için tarih ve saate dokunmanız gerekiyor.

Bu özelliğin şu anda Google Fotoğraflar‘ın web sürümünde mevcut olduğunu da belirtelim. Bunun bir süre sonra mobil cihazlara da gelmesi kullanıcıları sevindirdi.

Sizler Google Fotoğraflar‘a gelen tarih ve saat seçeneğini ayarlama konusunda ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar