Tatlı heyecan yerini korkuya bıraktı! Çiftlerin düğün yarışı

Tatlı heyecan yerini korkuya bıraktı! Çiftlerin düğün yarışı
Bu sene korona virüs salgını nedeniyle düğün sezonu geç başladı. 15 Haziran’da nikah salonları yeniden faaliyete geçerken, 1 Temmuz’da da düğün salonları kapılarını açıyor. Çiftler ise düğün salonlarını ayarlayabilmek için adeta yarışa girdi.

Sabah'tan Hülya Çaylak'ın haberine göre Korona virüs salgını nedeniyle 16 Mart’ta yasaklanan nişan, nikah ve düğün gibi organizasyonlar, normalleşme kapsamında 1 Temmmuz’da tekrar başlıyor. Mart, nisan ve mayıstaki etkinliklerini iptal eden vatandaşlar ise yeni mekan ve tarih arayışına girdi bile. 2020’deki düğünlerini 2021’e ya da sonraki senelere ertelemek istemeyen çiftler, organizasyon şirketlerinin telefonlarını aşındırarak, istediklerini mekanı ve tarihi ayarlamak için yarışa girdi.

Yüzde 95'i bu yıl

Evlenecek çiftlerle düğün sektöründe hizmet veren firmaları buluşturan dijital bir platform olan Düğün.com’un verilerine göre; korona nedeniyle düğününü ertelemek zorunda kalanların sadece yüzde 5’i 2021 yılını tercih ederken, erteleme yapanların yüzde 95’i düğününü yine 2020 yılında yapmayı planlıyor. Düğününü erteleyenlerin yüzde 57’si ise öncelikli olarak temmuz ve ağustosu tercih ediyor

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar