Tatile giden aile hayatının şokunu yaşadı: Arabalarından kaçak göçmenler çıktı!

Tatile giden aile hayatının şokunu yaşadı: Arabalarından kaçak göçmenler çıktı!
İngiliz bir aile, keyifli bir Fransa tatilinden dönüş yolculuğunda arabalarının çatısından gelen gizemli bir sesi fark ederek, araçlarını durdurdu. Sesin geldiği tavan üstü bagaj taşıyıcısına yönelen aile, hayatlarının şokunu yaşadı.

Fransa'dan dönüş yolculuğunda, çatıdaki bagaj kutusundan gelen sıra dışı bir ses duyan İngiliz aile, araçlarını mevki bir yerde durdurdu. Merakla tavan üstü bagaj taşıyıcısına yaklaşan aile, bagajdan çıkan iki kaçak göçmeni görünce büyük bir şok yaşadı.

Bagajın içinden çıkan iki kişi, ailenin beklemediği bir manzara oluşturarak olayın seyrini değiştirdi. Aile, bu beklenmedik karşıısnda hemen yerel yetkililere bildirimde bulundu.

ekran-alintisi.jpg

O anlar, ailenin cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi ve internete düşen görüntüler kısa sürede viral oldu.

İki göçmenin, İngiliz plakalı aracı hedef alarak İngiltere'ye ulaşma umudu taşıdıkları ortaya çıktı. Bagajda bulunan eşyalarına rağmen, İngiliz aile, göçmenlere eşyalarını ne amaçla kullandıklarını sormaya çalıştı. Ancak, göçmenlerden herhangi bir cevap alamayan aile üyeleri, durumu anlamaya çalışırken olay daha da karmaşık bir hal aldı.

ekran-alintisi1.jpg

Göçmenlerin tepki göstermemesi üzerine, aile çaresiz bir halde ceplerini boşaltmalarını istedi, ancak bu talep de karşılık bulamadı. İki şahıs, ailenin karşı tepkisini fırsat bilerek hızla ortamdan uzaklaştı.

Bu olay, sınırlar arasındaki göçmen sorununu ve insan kaçakçılığını bir kez daha gündeme getirirdi.

ekran-alintisi3.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar