Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın aracına silahlı saldırı düzenlendi

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın aracına silahlı saldırı düzenlendi
Memleket Partili Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ve Memleket Partisi'nden Tarsus Belediye Başkan adayı olan oğlu Ozan Bozdoğan'ın olduğu araca silahlı saldırı düzenlendi.

Tarsus'un Yüksekköy Mahallesi'nde gerçekleştirilen seçim çalışmaları sırasında, Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ozan Mehmet Bozdoğan'ın (30) aracına pompalı tüfekle saldırı düzenlendi.

Olayda, şans eseri kimsenin yaralanmaması büyük bir faciayı önledi.

Seçim çalışmaları kapsamında mahalleye giden Bozdoğan, araçtan indikten kısa bir süre sonra aracına yapılan pompalı tüfek saldırısına maruz kaldı. Saldırının ardından olay yerine gelen jandarma ekipleri, saldırgan ya da saldırganları bulmak için geniş çaplı bir araştırma başlattılar.

'KİMSE BİZİ YOLUMUZDAN ALAMAYACAK'

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, başka bir etkinlik sırasında haberi aldıktan sonra olayı kınayarak, "Kimse bizi yolumuzdan alamayacak" şeklinde açıklamada bulundu. Olay yerine gelen inceleme ekipleri, araç ve çevresinde detaylı bir inceleme yaptılar.

silahlisaldiri.jpgBu olay, Haluk Bozdoğan'ın seçim sürecinde yaşadığı zorlukların bir yansıması olarak değerlendiriliyor. Bozdoğan'ın, CHP'den aday gösterilmemesi ve adaylığının düşürülmesi sonrasında Memleket Partisi'nden aday olan oğlu Ozan Mehmet Bozdoğan'ın seçim çalışmalarının sürdüğü bir dönemde gerçekleşmesi dikkat çekiyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar