Ümraniye'de aracın önünü kesip kurşun yağdırdılar!

Ümraniye'de aracın önünü kesip kurşun yağdırdılar!
Ümraniye'de seyir halindeki bir aracın önünü kesip kurşun yağdırdılar. Silahlı saldırıda 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

İstanbul'un Ümraniye Yukarı Dudullu Mahallesi'nde bulunan Necip Fazıl Bulvarı'nda meydana gelen olayda, bir otomobilin diğer bir araç tarafından durdurulması ve ardından uzun namlulu silahlarla saldırıya uğraması sonucu 1'i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı.

YARALILAR HASTANE KALDIRILDI

Olay, yerel saat ile 02.30 sularında gerçekleşti. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, 34 KH 5727 plakalı aracın önü kesildikten sonra araç içerisinde bulunan şahıslara yönelik ateş açıldı. Saldırının ardından bölgeye hızla polis, sağlık ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından hızla Ümraniye Eğitim ve Araştırma ile Sancaktepe İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastaneleri'ne nakledildi.

aw171758-01.jpgSaldırganların olay yerinden kaçtığı bildirilirken, olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan detaylı incelemeler sonucunda çok sayıda mermi kovanının bulunduğu kaydedildi. Bu vahşi saldırı, bölgede güvenlik önlemlerinin artırılmasına neden oldu ve cadde, inceleme çalışmaları boyunca güvenlik şeridi ile çevrilerek geçici olarak trafiğe kapatıldı.

Polis ekipleri, bu menfur saldırının arkasındaki motive edici faktörleri ve saldırganların kimliğini belirlemek amacıyla geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Yerel halk, yetkililerin bu tür olayların tekrarlanmasını önlemek için gerekli önlemleri alacağına dair güvence bekliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar