Tarkan'ın yılbaşı ücreti dudak uçuklattı!

Tarkan'ın yılbaşı ücreti dudak uçuklattı!
Yılbaşında sahne alacak ünlülerin tek gecede kazanacakları ücret adeta bir servet. Özellikle yılbaşının hafta sonuna denk gelmesi KKTC'deki otellerin rezervasyonları şimdiden doldurmuş durumda. İşte ünlülerin yılbaşında alacakları sahne ücretleri...

2023''ün yaklaşmasına günler kala en çok merak edilen konulardan biri de ünlü yıldızların nerede sahne alacakları. Her yılbaşında en yüksek ücretle sahneye çıkan Tarkan, yine zirveyi kimselere kaptırmadı. Bu yıl ünlü isimlerin yılbaşında sahneye çıkacağı bölgeler arasında KKTC, Antalya ve İstanbul öne çıkıyor.Hafta sonuna denk gelen, 2 günlük veya 4 günlük programların hazırlandığı yılbaşı tatilinde, farklı yerlerde konser düzenleyecek bazı sanatçılar da olacak.

TEK GECEDE SERVET KAZANACAK

Megastar Tarkan, bu yılbaşında Kıbrıs''ta sahne alacak. Kıbrıs''ta bir otelde sahne alacak sanatçının tek gecede kazanacağı para ise adeta dudak uçuklattı. Yılbaşı için ünlü bir otel ile anlaşan megastar, tek gecede 18 milyon lira kazanacak. KKTC’deki otellerde sahne alacağı belli olan diğer ünlüler: Tarkan, Hadise, Ajda Pekkan, Sıla, Melek Mosso, Erol Evgin, Ayşegül Aldinç, Seda Sayan, Rubato, Kaya Artemis, Gülben Ergen, Kuşum Aydın, Gökhan Tepe, Özcan Deniz, Ziynet Sali, Fatih Ürek.

Antalya’daki otellerde sahne alacak isimler: Belek’te Sibel Can, Özcan Deniz, Berkay, Su Soley, İzmir Express Orkestrası, Ayşegül Aldinç, Garo Mafyan ve Turbulence Orkestrası. Lara-Kundu’daki otellerde Haluk Levent, Ozan Orhon, Mustafa Keser ve Emel Sayın, İskender Paydaş, Altay, Erol Evgin, Linet ve Işın Karaca. Kemer Göynük’te Sakiler ve Emre Altuğ.

İstanbul’da sahneye çıkacak şarkıcılar: Gökhan Tepe, Sibel Can, Candan Erçetin, Serkan Kaya, Merve Özbey, Selami Şahin, Suzan Kardeş, Simge, Tuğçe Tayfur, Ersay Üner, Ayta Sözeri.

TARKAN''I HADİSE VE ÖZCAN DENİZ TAKİP EDİYOR!

Tarkan, en yüksek ücrete sahne alacaklar listesinde adeta rakipsiz durumda. Megastarın ardından en yüksek ücreti kazanacak sanatçı ise Tarkan''ın aldığı ücretin 5 kat daha azına razı olacak. Hadise ve Özcan Deniz yılbaşı için alacaları 3 milyon TL ile listede ikinci sırayı paylaşıyor.

HANGİ ÜNLÜ NE KADAR KAZANACAK?

İşte yılbaşında sahne alacak ünlülerin ne kadar kazandığının tam listesi:

Tarkan: 18 milyon TL

Hadise: 3 milyon TL

Ajda Pekkan: 1.5 milyon TL

Seda Sayan: 1 milyon TL (Geçtiğimiz sene 750 bin TL)

Bülent Ersoy: 3 milyon TL

İbrahim Tatlıses: 1.8 milyon TL (Geçtiğimiz sene 1 .3 milyon TL)

Yıldız Tilbe: 2 milyon TL (Geçtiğimiz sene 900 bin TL)

Hande Yener: 1 milyon TL (Geçtiğimiz sene 600 bin TL)

Sibel Can: 1.5 milyon TL (Geçtiğimiz sene 1 milyon TL)

Özcan Deniz: 3 milyon TL (Geçtiğimiz sene 1 milyon TL )

Hülya Avşar: 1 milyon TL

Edis: 1.5 milyon TL

Sefo: 1.5 milyon TL

Koray Avcı: 1 milyon TL

Hakan Altun: 1,5 milyon TL

Mustafa Ceceli: 1 milyon TL

Ziynet Sali: 1 milyon TL

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar