Megastar'ın istediği ücret dudak uçuklattı!

Megastar'ın istediği ücret dudak uçuklattı!
Yılbaşı gecesi için televizyon kanalları özel eğlence programları için hazırlıklar yapmaya başladı. Bir televizyon kanalı ise yeni yıl programı için Megastar Tarkan'a teklif sundu. Ünlü ismin yılbaşı gecesi için istediği ücret dudak uçuklattı. İşte Megastar'ın istediği rakam...

Yeni yılın yaklaşmasıyla yılbaşı hazırlıkları sürüyor. Televizyon kanalları da özel eğlence programları için kolları sıvadı. İddiaya göre Kanal D, yeni yıl programı için Megastar''a teklif götürdü. Tarkan''ın yılbaşı programı için istediği ücret dudak uçuklattı.

Son dönemde rol aldığı reklam filmleri ile adından söz ettirmeyi başaran ünlü şarkıcı yeni çıkardığı ''Son Durak'' şarkısıyla da gündeme geliyor. Yıl başı gecesi için Kanal D''den 14 milyon lira istedi. Megastar''ın yılbaşı için istediği ücret dudak uçuklattı.

İşte Tarkan''ın yılbaşında sahne almak için istediği iddia edilen o rakam...

14 MİLYON TL TALEP ETTİ

Yeni yıl yaklaşırken, yılbaşı gecesi için televizyon kanalları da özel eğlence programları için hazırlıklar yapmaya başladı. Kanal D, yeni yıl ekranı için Tarkan''a teklif götürdü. İddiaya göre, Tarkan ise yılbaşı gecesi Kanal D''de olmak için 14 milyon lira talep etti. Henüz anlaşma yapılmadı. (Temizmagazin)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar