Megastar kariyerinde 30 yılı doldurdu! Acayip şeyler olacak

Megastar kariyerinde 30 yılı doldurdu! Acayip şeyler olacak
Müzikal kariyerinde 30’uncu yılını dolduran Megastar, Instagram’dan bir paylaşım yaparak, “Hissediyorum acayip şeyler olacak” notunu düştü. Tarkan’ın paylaşımına Cem Yılmaz ve Ata Demirer de yorum yaptı.

''Geççek''in ardından ''Son Durak'' şarkısıyla gündemin dilinden düşmeyen Tarkan, müzikal kariyerinde 30 yılı doldurdu.

"30 YIL DOLMUŞ HABERİM YOK"
Megastar, 30. sanat yılını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Tarkan yayınladığı fotoğraf karesine; "Birkaç gün önce müzikal kariyerimin 30 yılı dolmuş haberim yok. Sizlerin o güzel paylaşımlarınızla fark ettim" ifadelerini kullandı.

"YIRTIK KOTUMLA, DERİ MONTUMLA MERHABA DEMİŞTİM”
"Yırtık kotumla, deri montumla, ''Kıl'' bir şarkıyla merhaba demiştim sizlere" diyen Tarkan, "Bir ara da sarı ekoseli kıyafetimle. Ne ara geçti bu yıllar bilmiyorum ama acısıyla, tatlısıyla çok güzel geçtiler. Temennim daha uzun yıllar müzik aşkıyla, güzel şarkılarla, projelerle, yeni heyecanlarla, sürprizlerle bu yolculuğa devam etmek. Tabi ki sağlık oldukça inşallah" dedi.

"İYİ Kİ VARSINIZ"
Megastar, sözlerini "Ama aramızdaki bu güçlü, köklü bağ ve yüreğimde hissettirdiğiniz sevginiz hep oldukça kim tutabilir ki beni/bizi. Ve hissediyorum daha acayip şeyler olacak. Geçen 30 yıldaki sevginiz, koşulsuz desteğiniz ve bağlılığınız için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Sizi seviyorum" diye noktaladı.

ÜNLÜ İSİMLERDEN MEGASTAR’A YORUM YAĞDI
Tarkan''ın paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum aldı. Ata Demirer, Megastar''a "Devam" yorumunu yaptı. Cem Yılmaz ise "30 yıl ama dolu bir 30 yıl. Her zaman en güzelini paylaştığın nice güzel yıllara" diyerek ünlü şarkıcının 30’uncu yılını kutladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar