Hadise ile ilgili bomba haber! Yoksa yeni bir aşk mı doğuyor?

Hadise ile ilgili bomba haber! Yoksa yeni bir aşk mı doğuyor?
İş insanı Mehmet Dinçerler ile tek celsede boşanan Hadise hakkında yeni bir aşk iddiası doğdu. İddiaya göre ünlü şarkıcı, Hasan Can Kaya ile aşk yaşıyor. İkilinin ilişki yaşadığına dair detaylar ise gündeme bomba gibi düştü.

Evlilik haberiyle gündemden düşmeyen Hadise, yeni bir aşka yelken mi açtı? Hasan Can Kaya ile ünlü şarkıcının aşk yaşadığı iddiası ortalığı salladı. 2.5 yıllık ilişkisini Sultan San ile geçtiğimiz aylarda bitirmişti.

Mehmet Dinçerler''le ayrılan Hadise''nin, yeni bir aşka yelken açtığı iddia ediliyor. Şarkıcının, Hasan Can Kaya ile aşk yaşadığı magazin kulislerinde konuşuluyor.

Ünlü ismin yaklaşık bir aydır Kaya''yla birlikte olduğu iddia edilirken, Kaya ise 2.5 yıldır Konuşanlar''ın da yönetmenliğini yapan sevgilisi Sultan San ile ilişkisini geçtiğimiz aylarda noktalamıştı.

YENİ BİR AŞK DOĞUYOR
İlişkilerini gizleyen ikilinin, son günlerde arasının ise açık olduğu öğrenildi. Sosyal medyada birbirini takip etmeyen çift Kaya''nın, Hadise''nin Instagram''dan paylaştığı doğum günü fotoğraflarını beğenmesi ise gözlerden kaçmadı. Boşandıktan sonra önce kafasını dinleyen ardından da sağlığıyla ilgilenen şarkıcı, konser maratonundan fırsat buldukça kendini eğlenceye vuruyor. (Takvim)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar