Tanju Özcan'dan olay iddia: ''Kılıçdaroğlu bana dedi ki...''

Tanju Özcan'dan olay iddia: ''Kılıçdaroğlu bana dedi ki...''
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, tv100 ekranlarında yayınlanan Taksim Meydanı programına konuk oldu. Özcan'ın Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçmişte söylediğini iddia ettiği sözler ise sosyal medyada gündem oldu.

CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANINDAN OLAY İDDİA: KILIÇDAROĞLU DEDİ Kİ...

Geçtiğimiz günlerde CHP Yüksek Disiplin Kurulu, oybirliği ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan''ın 1 yıl süreyle CHP üyeliğinden çıkarılmasına karar vermişti. Kararın hukuki olmadığını belirten Özcan, hukuki haklarını kullanacağını açıklamıştı. Özcan, tv100''de gündemi yorumladığı bir programda ''altılı masanın'' cumhurbaşkanlığı adayı için ismi geçen Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ilginç bir iddia ortaya attı. 

"HİÇBİR GENEL BAŞKAN..."

Özcan, muhalefetin belirleyeceği Cumhurbaşkanı adayı hakkında "Muhtemelen altılı masanın bir stratejisi var. CHP''li yetkililer diyor ki, Kemal Bey''in hakkı diyorlar CHP Genel Başkanı olarak. Tamam, sayın Kılıçdaroğlu''nun hakkı doğru ama 2014''te de hakkıydı. 2018''te de hakkıydı. 2018''de ben şunu çok iyi hatırlıyorum, biz o zaman siz aday olun diye ısrar ederken kapalı grup toplantılarında, Kemal Kılıçdaroğlu, "Hayır hiçbir partinin başkanı aday olmamalı" demişti bize. Bunu çok iyi hatırlıyorum" dedi.

"GÖNLÜMDEN GEÇEN ADAY"

Kendi gönlünden geçen ismin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu olduğunu söyleyen Özcan, "Bu pazar seçim olsa Mansur Bey çok yüksek bir oy alır. Mansur Bey’i çok severim ama Ekrem Bey kadar Muharrem İnce kadar iyi bir hatip değildir." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar