Tam kapanmada 1 Mayıs! Çok sayıda gözaltı var

Tam kapanmada 1 Mayıs! Çok sayıda gözaltı var
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Taksim'de polis tarafından özel güvenlik önlemleri alındı. Taksim Meydanı'na yürümek isteyen eylemcilere polis tarafından müdahale edildi. Mecidiyeköy ve Tarlabaşı'nda gözaltılar oldu.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Taksim Meydanı ve çevresinde güvenlik önlemleri alındı. Meydan ve çevresi K-9 bomba arama köpekleri tarafından kontrol edilirken, M2 Yenikapı-Hacıosman metro istasyonunun Taksim, Şişhane ve Osmanbey istasyonları kapatıldı.

3057798-460a5bfef64f423528c9d9089bb94b83.jpg

İlk olarak Mecidiyeköy'de toplanan bir grup Taksim'e yürümek istedi. Polis grubun yürüyüşüne izin vermedi. Gruptaki yaklaşık 20 kişi gözaltına alındı.

hjokikijos.jpg

Bir başka grup ise Tarlabaşı'ndan Taksim'e gitmeye çalıştı. Ancak bu gruptakiler de gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

o0pg90g.jpg

Polisin Taksim ve çevresinde önlemleri sürüyor. Şişli'de toplam gözaltı sayısının 40'a ulaştığı öğrenildi.

uouio-001.jpg

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda toplanan bir grup Taksim'e çıkmak istedi. Grubun önü Beşiktaş'ta polis tarafından kesildi. Polis göstericilere dağılmaları yönünde uyarılarda bulundu.

8ouo.jpg

Taksim'e çıkmakta direnen göstericilere müdahale edildi. Gözaltına alınan göstericiler polis merkezine götürüldü. Galatasaray Meydanı'nda da Taksim'e çıkmaya çalışan başka bir grubun gözaltına alındığı öğrenildi.

taksime-yurumek-isteyen-gruba-harbiyede-gozalti-9281-dhaphoto3.jpgtaksime-yurumek-isteyen-gruba-harbiyede-gozalti-9281-dhaphoto4.jpgharbiyede-eylemcilere-polis-mudahalesi-43-gozalti-9520-dhaphoto1.jpgharbiyede-eylemcilere-polis-mudahalesi-43-gozalti-9520-dhaphoto2.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar