Okan Buruk: “Büyük rekorlara imza atıyoruz”

Okan Buruk: “Büyük rekorlara imza atıyoruz”
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Y. Adana Demirspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, takımının büyük bir başarı grafiği yakaladığını ve daha büyük rekorlar ile başarılarının kendilerini beklediğini dile getirdi.

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray'ın Y. Adana Demirspor'u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından yapılan basın toplantısında konuşan Buruk, Adana deplasmanının zorluğuna dikkat çekti.

Buruk, "Adana deplasmanı birçok takım için çok zordur. Maç öncesi muhteşem bir koreografi vardı. Maç atmosferi çok güzeldi. Oyuna bakacak olursak da bizlerin ofansif anlamda çok kolay pozisyon ürettiğimiz oyunlardan biriydi." şeklinde konuştu.

Takım kaptanı Muslera'nın bir rekora imza attığını belirten Buruk, "Bugün buradan ayrılırken 7 puan önde ayrılıyoruz. Bir sonraki maça da hazırlanırken rakiplerimizin maçlarını da bekleyeceğiz. Kendi rekorumuzu geçtik, benim ve oyuncularım açısından çok önemli. Herkese teşekkür ediyorum. Hep beraber bu rekorları kırıyoruz. Büyük rekorlara imza atıyoruz. Daha büyük rekorlar ve başarılar bizi bekliyor. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Fenerbahçe ve Beşiktaş arasındaki önemli maç hakkında da konuşan Buruk, "Rakibimizin iki kanadı da çok geriye dönmedi. 56 kere ceza sahasına girip 25 şut atmışız. Rakibimiz iyi savunma yapamadı. Biz hep kendi maçımıza odaklanıyoruz. Biz kendi maçlarımızı kazandığımız için avantajlı olan biziz. Rakibimizin puan kaybetmesi halinde bu puan farkı 6 veya 7 olarak değişecek. Hiçbir şey bitmedi. Devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar