Taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptı

Taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptı
Sarıyer'deki vahşi cinayet sonrası İstanbul'da taksi şoförleri eylem yaptı. Taksi şoförleri yaşanan korkunç cinayet ile ilgili tepki gösterdi.

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde, taksici Yaşar Yanıkyürek'in öldürülmesi nedeniyle meslektaşları tepki gösterdi. Taksiciler, Göztepe Köprüsü'nden Beşiktaş Meydanı'na uzanan bir konvoy düzenleyerek, yaşanan cinayeti protesto etti.

Taksici Yaşar Yanıkyürek, bir yolcu tarafından Ataşehir'den Sarıyer yönüne seyahat ederken öldürülmüştü.Yaşanan cinayetle ilgili olarak taksiciler tepki için konvoy yaptı.

Olayla ilgili konuşan taksici Osman Balıkçı, “Bugün burada, sevdiklerimiz için toplanmış olmayı isterdik fakat acı bir vesileyle bir aradayız. Gece gündüz demeden çalışan meslektaşlarımızın güvenliği her geçen gün daha fazla tehdit altında. Artık sesimizin duyulmasını istiyoruz,” dedi.

Protesto, Göztepe Köprüsü'nden başlayarak Beşiktaş Meydanı'na kadar devam etti. Ellerinde pankartlar taşıyan ve yaklaşık 600-700 araçlık bir konvoyla yaşanan korkunç cinayet protesto edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar