Aksaray’da dehşet! Borçlusunun mezarını açıp yaktı

Aksaray’da dehşet! Borçlusunun mezarını açıp yaktı
Aksaray'da kan donduran bir olay yaşandı. Kendisine borcu olduğu için sekiz gün önce olan arkadaşının mezarını açan şahıs mezarı kısmen yaktı. O anları da görüntüledi.

Aksaray'da yaşanan dehşet dolu bir olay yaşandı. 20 Nisan tarihinde Ervah Kabristanlığı'nda gerçekleşen olayda, intihar ederek yaşamına son veren bir şahsın mezarı başına giden bir kişi, mezarı kısmen açarak ateşe verdi.

Abdullah Köse 8 gün önce çobanlar tarafından tüfekle vurularak hayatını kaybetmiş halde bulundu. 400 bin lira borç aldığı Aladdin Y. borcunu tahsil edememenin öfkesiyle ölüm mezar başına gitti.

KORKUNÇ ANLARI CANLI YAYIN AÇARAK YAYINLADI

Aladdin Y., mezarı kısmen açarak ölen şahsa hakaretler edip küfürler yağdırdı. Daha da ileri giderek canlı yayın açıp ölen şahsa yönelik tehditlerde bulundu ve mezarı ateşe verdi. Bu dehşet dolu anlar, şahsın sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlandı.

aksaray1.jpg

SERBEST BIRAKILDI

Olay, görenleri dehşete düşürdü ve Abdullah Köse'nin yakınları tarafından hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. Polis ekipleri, kısa sürede mezarlık alanına gelerek Aladdin Y.'yi gözaltına aldı. Ancak şahıs, adli makamlarca "Adli kontrol şartı" ile serbest bırakıldı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar