Devlet Bahçeli, Dilber'i yerden yere vurdu!

Devlet Bahçeli, Dilber'i yerden yere vurdu!
Partisinin Manisa mitinginde konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, İnci Taneleri dizisini hedef aldı. Bahçeli ‘Dilber’ karakterinin komplo olduğunu iddia etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı olan Devlet Bahçeli, 31 Mart yerel seçimlerinde önce ‘Cumhur bizim, Türkiye hepimizin’ temalı ikinci açık hava toplantısını MHP’li tek büyükşehir belediyesinin bulunduğu Manisa’da düzenledi. Manisa’nın Şehzadeler ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'na atlı birliklerin karşılamasıyla gelen Bahçeli, meydanda kendisini bekleyen coşkulu kalabalığa seslendi.

aw134599-05.jpg

Konuşmasında gündemi değerlendiren Bahçeli, başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı KanalD'nin dizisi olan İnci Tanelerini hedef aldı.

"MANİDAR BİR KOMPLODUR"

Türkiye’nin darboğaza sürüklenmesi için sistemli ve şiddetli operasyonlar düzenlendiğini belirten Bahçeli, “Gün be gün azgınlaşan bölücü dayatmalar çok dikkat çekici provokasyonlardır ve kaynak üssü dışarıdadır. Astronot Alper Gezeravcı kardeşimizin uzaya gittiği bir dönemde bir dizi film vasıtasıyla Dilber karakterinin servis edilmesi, zaman itibarıyla manidar bir komplodur. Gazze’de süren insani felaketler, Ortadoğu’da süren çatışmalar, ABD ile İran arasında sertleşen gerilim, mücavir bölgelerde terör örgütlerinin yuvalanması, etrafımızdaki tehdit kuşağının gittikçe genişlediğine ve buna karşın müteyakkuz olmamız gerektiğine işarettir.

dilber-ankarayi-karistirdi-wxoe.jpg

CAN ATALAY AÇIKLAMASI

"TBMM’de Hatay Milletvekili Can Atalay hakkında Yargıtay 3. Dairesinin kararı okunurken hiçbir adaba sığmayan protesto gösterileri demokratik hak olarak görülemez. Böyle gösterilemez.. Anayasa Mahkemesi Atalay’la ilgili verdiği kararla tarihi bir hata olarak tartışmaların fitilini ateşlemiştir. Kriz ve kutuplaşmanın asıl mimarı Anayasa Mahkemesidir. Nerede bir hain, bir suçlu varsa, Anayasa Mahkemesi onların hizasındadır ve onların lehine hak ihlali kararlarını cömertçe açıklamaktadır. TBMM, Anayasa Mahkemesinin skandal kararına boyun eğmeyerek söz konusu şahsın milletvekilliğini düşürmüştür.

aw134599-06.jpg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar