Tabancayla sırtından vurulan kişi yaralı halde 70 kilometre araç kullandı

Tabancayla sırtından vurulan kişi yaralı halde 70 kilometre araç kullandı
Malatya’da bir kişi silahla sırtından vurulduktan sonra yaralı halde 70 kilometre araç kullanmaya devam etti.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde yaşanan olayda, bir kişi aracında silahla sırtından vurulmuş halde bulundu. İlk belirlemelere göre, şahsın bir kavga sonucunda açılan ateş sonucu yaralandığı ve yaralı bir şekilde yaklaşık 70 kilometre araç kullandığı ortaya çıktı.

Olay, saat 21.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Yeşilkaynak Mahallesi Sıhhat Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Malatya-Sincik karayolunda İ.S. ile A.E. arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada, İ.S. darp edildi.

112'Yİ ARAYIP YARDIM İSTEDİ

Ardından, A.E.'ye ait olduğu ileri sürülen otomobile binen İ.S., kaçmaya başladı. Bu sırada araca ateş açıldı ve isabet eden kurşun, bagaj kısmındaki koltuğu delerek İ.S.’nin omzuna isabet etti. Yaralı halde, yaklaşık 70 kilometre yol kateden İ.S., ikametine yakın bir bölgede bulunan 112 Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs, ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın şüphelisi A.E. ise daha sonra jandarmaya giderek teslim oldu. Ekipler, araçta detaylı inceleme yaparken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar