Survivor’da eşi benzeri görülmemiş olay! Acun Ilıcalı daha önce hiç başımıza gelmedi diyerek açıkladı

Survivor’da eşi benzeri görülmemiş olay! Acun Ilıcalı daha önce hiç başımıza gelmedi diyerek açıkladı
Her bölümüyle büyük ses getiren Survivor All Star’da Acun Ilıcalı yine ada konseyi topladı. Ilıcalı konseydeki açıklamasıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü sunucu 'Daha önce hiç başımıza gelmedi' diyerek izleyicileri heyecanlandırdı.

Ilıcalı, konseyde yaptığı konuşmada, "Daha önce hiç başımıza gelmedi" diyerek izleyicileri meraklandırdı. Survivor tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir durumla karşı karşıya olduklarını ifade eden Ilıcalı, izleyicilere büyük bir sürpriz hazırladıklarını ima etti.

640xauto-001.webp

Programın fragmanında yer alan Ilıcalı'nın sözleri, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ilıcalı'nın "Bir yarışmacımızın yakını Dominik'le bağlantıya geçmiş. Artık işi operasyona bağlamış. Dominik'teki lokal üzerinden kendi yakınına..." şeklindeki açıklaması, izleyiciler arasında büyük bir merak uyandırdı.

18528095-728xauto.webp

Ilıcalı'nın bu çarpıcı açıklamasının ardından, hangi yarışmacının bu olayın içinde olabileceği konusunda sosyal medyada birçok spekülasyon yapılmaya başlandı. Survivor hayranları, yeni bölümün heyecan dolu anlarla dolacağını ve bu sıradışı durumun nasıl çözüleceğini merakla bekliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar