2 kızından sonra Metin Akpınar’a bir şok daha! İkizlerin anneleri de Almanya’dan Türkiye’ye...

2 kızından sonra Metin Akpınar’a bir şok daha! İkizlerin anneleri de Almanya’dan Türkiye’ye...
Geçen yıl ortaya çıkan haberle birlikte, Metin Akpınar'ın uzun yıllar önce Suphiye Orancı ile yaşadığı ilişkiden Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu Katkıcı adında ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Orancı'nın Türkiye'ye döneceği konuşuluyor.

Yeşilçam'ın efsane ismi Metin Akpınar'ın ikiz kızlarıyla ilgili yeni bir gelişme gündeme bomba gibi düştü. 12 Punto'nun özel haberine göre, kızların annesi Suphiye Orancı'nın Türkiye'ye döneceği iddia ediliyor.

NE OLMUŞTU

35 yaşındaki Duygu Nebioğlu, babalık davası açmış ve davayı kazanmıştı. Metin Akpınar ise kamuoyuna yansıyan bu durumdan dolayı "Çocuklarımın varlığından haberdar olmadığım için çok üzgünüm. Ayrıca eşim Göksel Akpınar'ı üzdüğüm için özür diliyorum" açıklamasında bulunmuştu.

3fwqpb-n90soizrzb9nzsa.webp

Tüm bu gelişmelerin ardından Suphiye Orancı'nın Almanya'dan Türkiye'ye dönüp kızları ve torunlarıyla ilgileneceği konuşuluyor. İkizlerin bu duruma nasıl tepki vereceği ise henüz bilinmiyor. Konuyla ilgili gelişmeler merakla bekleniyor.

8qly11jy-uglev3szyey8g.webp

İKİZ KIZLAR BAKICI KADINA VERİLMİŞTİ

Akpınar'ın 1988 yılında yaşadığı ilişkiden doğan ikiz kızlar, başlangıçta bir bakıcı kadına teslim edilmiş ve devlet korumasına alınmıştı. Ancak daha sonra Nebioğlu Ailesi tarafından evlatlık alındılar.

Duygu Nebioğlu, yaşadığı deneyimleri anlatırken, annelerinin kendilerini bir bakıcıya bıraktığını ve daha sonra devletin korumasına aldığını belirtti. Bu süreçte yaşadıklarıyla ilgili duygularını dile getirirken, yaşadığı acıları paylaştı ve asıl ailelerini bulma isteğini ifade etti.

lzlmumulsuw7wfywb3yblq.webp

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar