Survivor'a veda eden Yiğit Poyraz bombayı patlattı 4 gün sonra itiraf etti

Survivor'a veda eden Yiğit Poyraz bombayı patlattı 4 gün sonra itiraf etti
Herkesin heyecanla izlediği Survivor All Star’da eleme potasına çıkarak yarışmaya veda eden Yiğit Poyraz, eleme sonrası ilk kez konuştu.

TV8'in izlenme rekorları kıran programı Survivor All Star’da son haftada eleme potasına çıkan isimler Hakan, Sercan, Poyraz ve Özgür oldu. Bu isimlerden adaya ise Yiğit Poyraz veda etti.

Yiğit Poyraz Haberleri - Son Dakika Güncel Yiğit Poyraz Haberleri

Poyraz’ın elenmesinin ardından adada duygusal anlar yaşanırken Poyraz kendisine güveninin tam olduğunu ve büyük bir hırsla mücadele ettiğini belirtti.

Survivor Yiğit Poyraz neden elendi? Mehmet Ali Erbil'in damadı Yiğit Poyraz kimdir, sevgilisi kim? - TRHaber

“BENİM İÇİN DE ERKEN BİR VEDA OLDU”

Eleme gecesinin ardından Yiğit Poyraz Dominik’ten ayrılmamışken bir açıklama daha yaptı. Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Poyraz “ Yağmurlu bir Dominik gününden herkese selamlar. Telefonu yeni elime alabildim. Eleme gününden beri güzelce dinlenecek, olan biteni düşünecek vaktim oldu. Destekleyen, güzel mesajlar atan, iyi dileklerini sunan herkese çok teşekkür ediyorum. Benim için de erken bir veda oldu. Düello günü maalesef istediğim performans seviyesine çıkamadım, konsantrasyon kaybı yaşadım ve kaybettim. Sporun ve rekabetin doğası budur maalesef; paketlemek de vardır, o pakete girmek de. Bu sefer o pakete giren ben oldum. Güzel bir sezon oldu, eğlenceliydi, güzel bir deneyimdi. Tekrar güzel dileklerini sunan herkese çok teşekkür ediyorum. Sevgiyle ve saygıyla" dedi.

Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte ilk aday... - Son Dakika Yaşam Haberleri | Cumhuriyet

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar